Jump to content
POLITISTI.ro

Radiere autovehicul vandut fara întocmirea actelor

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua sunt nou pe forum,sper sa nu gresesc cu nimic!

am vandut o masina iar actele nu am mai reusit sa le fac cu cumparatorul,dar am facut copii de pe carte de identitate si de pe talon.Am fost la primarie sa vad daca mai am de platit ceva impozit si mi-a spus ca imi trebuie certificatul de radiere(mentionez ca ii prima oara cand vand o masina).Problema este ca nu am facut actele cum am mentionat mai sus(contractul)si acum l-am si sunat si nu mai merge acel numar!intrebarea mea este ce pot face in situatia asta?Reamintesc ca am copii dupa talon si carte!Va multumesc anticipat

• Moderator
Publicat

Dacă nu ai întocmit documentele de vânzare - cumpărare nu ai cum să faci dovada că ai vândut maşina. Este necesară încheierea contractului de vânzare - cumpărare, iar dacă cel care a cumpărat maşina refuza, vei fi nevoit să-l acţionezi în judecată.

Publicat

Problema este ca nu mai raspunde in sensul ca nu suna la numarul lui de tel. iar el are numarul meu de telefon pentru ca el m-a sunat cu privire la cumparare!Ma gandeam sa ma duc cu copiile dupa talon si carte la primarie si sa le arat ca era masina mea (inca mai este) si vreau sa o radiez!Nu stiu sper sa mearga...

Publicat

Iti trebuie contract de vanzare cumparare sau certificat de radiere pentru a scoate autoturismul din evidentele fiscale.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.