Jump to content
POLITISTI.ro

Tipizate in format word de preferinta

Postare recomandată

Publicat

Va rog stimati colegi mai priceputi in calculatoare sa postati aici tipizate in format word de preferinta (pv constatare,clfl,pv predare in custodie ,adrese inaintare s.a.)care ne sunt utile ,totodata ne putem impartasi din experienta !

Va multumesc pentru intelegerea si atentia acordata!

Publicat

Dacă vrei unul anume, trimite-mi-l scris de mână şi ţi-l voi înapoia scris în word...

Publicat

Nu cred ca vor putea fi postate aici avand in vedere ca este un forum public, probabil pe intranet s-ar putea atasa astfel de documente.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

daca nu au caracter de secret nu ar fi o problema, dar totusi parca nici sa afisez in vazul lumii pv-uri, rezolutii, dovezi, etc...

• Moderator
Publicat

Daca se face o arie in care sa aiba acces doar politistii ... parca ar mai merge.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Daca se face o arie in care sa aiba acces doar politistii ... parca ar mai merge.

S-a facut aria privata dar vad ca nu se posteaza acolo formulare. Si cred ca nici nu are sens, sincer...

Publicat

O întrebare ... ce părere aveți dacă pe site-ul Intapol s-ar introduce un astfel de folder ?

• Membru
Publicat

Fara suparare, dar mi se pare absurd sa postam aici modele, tipizate etc.

Hefaistos, ceea ce ceri tu gasesti in Urmarirea penala. Modele de cereri si acte procesuale si procedurale, Editura Univers Juridic.

Iar pe Intrapol exista sectiunea "Standarde si proceduri" unde se gasesc astfel de documente.

• Marius a modificat titlul în Tipizate in format word de preferinta

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.