Jump to content
POLITISTI.ro

Cat castiga un politist aflat in misiune internationala

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Cat castiga un politist aflat in misiune internationala ma refer la ofiteri nu la agenti stie careva?

• Displace 3
Publicat

Daca vrei sa te faci politist doar pentru banii castigati mai bine renunta, o sa fii foarte dezamagit. Nu banii trebuie sa fie pe primul loc, cand iti alegi aceasta profesie.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Daca erai politist, iti spuneam! Sau macar elev la o scoala de politie ori student la Academia de Politie!

Modificat de Sache
Publicat

Pentru ca salariul oricui e confidential...

Declaratiile de avere ale politistilor, totusi, sunt publice, spor la "investigat".

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Eu nu am inteles niciodata genul acesta de oameni.

Mai intai vezi daca indeplinesti conditiile de admitere ca am inteles ca ai avut probleme medicale, daca reusesti sa treci admiterea, daca reusesti sa termini scoala (se intampla uneori sa fii dat afara), daca apuci 5 ani in  politie, daca indeplinesti celelalte conditii de selectie la misiunile internationale, daca esti recrutat si abia cand ajungi in faza asta iti pui astfel de intrebari existentiale.

Tocmai din motivele de mai sus astfel de intrebari sunt cretine, mai ales cand sunt puse cu insistenta si tocmai fiindca par cretine, lumea ezista sa-ti raspunda la intrebare.

• Apreciez 4

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.