Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2011

Postare recomandată

Publicat

Chiar astazi vorbeam cu cineva si-mi spunea sa nu-mi mai fac sperante ca nu se mai scot locuri anul acesta .

Daca stam sa gandim logic este destul de tarziu, nu cred ca se va mai afisa nimic .

Eu mi-am cam luat gandul si mai sper doar 20% ca va mai fi admitere. ( deja ma indrept spre alta meserie )

Poate la anul vom avea mai mult noroc .

Numai bine ! :emo-yessir:

Publicat

E foarte aiurea situatia.... Nici nu mai stii in aceasta tara in ce parte sa o iei...

Publicat

e cam nasol. la penitenciare vad ca-s 45 de locuri scoase in academie. admitere va fi, dar cine stie cum vor decala sesiunea de examene si probe medicale si cine stie daca va fi admitere la toate specializarile. ramane de vazut. sunt oricum iresponsabili pentru ca macar ar fi putut sa se hotarasca in privinta tematicii de invatat si a probelor sportive. probabil nu vor fi schimbari prea mari in ceea ce le priveste.

Publicat

Asta daca mai ai pe unde sa o iei in Romania, ramonik, cand ii vezi cat de neinteresati sunt de tara.... parca ti se duce si ultima picatura de patriotism din tine, ma intreb uneori daca se merita sa raman in Romania si sa fac ceva ce-mi place si sa traiesc ca un roman de rand sau mai bine termin facultatea si plec prin alte tari... uneori imi vine sa pun capat si visului meu de politist...Am o prietena care e prin Londra intr-un laborator de chimie, nu stiu exact ce lucra dar se lauda cu 5000 lire pe luna... asta dupa un an, la inceput a avut un salariu de 1800 lire, dar pentru ca se descurca i l-au crescut...cand vezi astfel de situatii... iti cam vine sa o intinzi de pe aici...

Publicat

toCSic..... cam la ceea ce spui tu ma bate si pe mine gandul... Ramane de vazut daca vor scoate acesti oameni care ne conduc...locuri pt admitere sau nu vor scoate nimic, pt ca in ultimul caz cam si eu ma gandesc sa o intind de pe aici...

Publicat

deci eu chiar am sperat ca o sa fie bine si ca o sa primim totusi ceva informatii despre admitere:(

oare chiar nu o sa mai fie?:-s

sunt foarte derutata:(

Publicat

E destul de tarziu... dar totusi asta nu inseamna ca pur si simplu admiterea este anulata...spoof :faint:.

Rabdare. Om' trai si om' vedea. Nu se termina lumea.

Si chiar daca... admiterea nu mai are loc...din "n" motive exista si un "next year".

Din punctul meu de vedere admiterea va avea loc, cel putin la Academie.

Speculatii sunt multe. Sfaturi de la oameni in domeniu iar sunt multe. Nu spun ca nu ar trebui luate in calcul, dar totusi nimeni nu e in interior ca sa iti spuna exact ce si cum iar cei care sunt... sunt.

Dumneavoastra aveti rabdare. E adevarat ca, atunci cand romanul o "suceste" (aici facand referire la apelurile catre diferitele scoli) e oarecum evident ca nu prea mai e loc de izbanda..

Eu unul va urez succes si bine ar fi sa aveti niste "iesiri" de rezerva in caz ca admiterea nu va mai avea loc la scolile unde aspirati.

:emo-yessir:

Publicat (modificat)

Cum a spus si Noxy, trebuie sa existe neaparat si ''planul de rezerva'', in caz ca nu se da anul acesta.

Eu zic ca speram degeaba, sincer. ( avand in vedere situatia care este acum in Politia Romana )

'' Speranta moare ultima'', dar totusi moare... :emo-yessir:

Modificat de georgya
Publicat

Dragi baieti si fete azi am intrebat la MRU daca se stie ceva de locurile scoase la concurs la Academie sau Scoala de agenti.

Domnul care se ocupa de verificarea dosarelor a sunat la Bucuresti si surpriza:

Nimeni nu stie nimic!

Publicat

@Elvis confirm faptu ca nimeni nu stie nimic , chiar se mira azi un politist ca nu se stie nimic de admitere si nu s-a afisat nimic :)) deci patetic...

Publicat

Da....e chiar patetic tot ceea ce se intampla... Azi am sunat iar la scoala la Oradea si informatia pe care am obtinut-o suna ceva de genul: '' Domnisoara noi nici nu stim daca vom avea admitere anul acesta... O sa va rog sa reveniti cu un telefon la sfarsitul saptamanii vitoare..''.. Super!!!! Era exact informatia pe care nu o stiam....

Publicat

Eu i-am retrimis un mail lui Domnul MInistru Igas ca poate cunoaste el ceva... poate. I-am mai trimis unul acum aproximativ 2 saptamani, dar la care n-am primit raspuns... s-o fi pierdut pe drum...

• Moderator
Publicat

Conform legislatiei in vigoare autoritatile publice sunt obligate sa raspunda petitiei in termen de 30 de zile de la inregistrarea ei in documentele autoritatii vizate, indiferent daca solutia este favorabila sau nefavorabila.

Trebuie sa mai ai putina rabdare pana trec cele 30 zile. :clip:

Publicat

toCSic.... pana la sfarsitul lunii august...are timp sa-ti raspunda.... nu ai niciun pic de rabdare:D... Este timp... Cu siguranta ''domnul'' Igas merge pe conceptia: ''De ce sa ne grabim? Sa-i lasam sa se mai cunoasca putin...''

Publicat

crezi ca am eu norocu asta sa mi se raspunda asa de repede? pana la sfarsitul lunii august? oricum, eu am impresia ca pot astepta mult si bine un raspuns, indiferent ca e favorabil sau nu. M-as bucura sa il primesc anu' asta! Cum se gandeste si "domnu' Igas" sa faca reforme in MAI, poate incepem inscrierile abea in octombrie si prin decembrie sa dam examen... asta in cazul fericit in care va da drumu la un pumn de locuri...

Publicat

Vorba lunga, saracia omului, ei chiar nu mai au de gand sa anunte ceva oficial? deja a mai trecut o saptamana, imediat trece si luna aprilie si a trecut din pct nostru de vedere degeaba... :(

Publicat

Mey, vreau sa dau si la academie desi momentan nu sunt destul de pregatit, insa prioritar ar fi scoala de politie din Campina. Tu?

Publicat (modificat)

Mey, vreau sa dau si la academie desi momentan nu sunt destul de pregatit, insa prioritar ar fi scoala de politie din Campina. Tu?

Pentru scoala din Campina nu se aud prea multe. Ar mai ramane invatamantul superior pentru anul asta, asa ca pune mana si invata.

P.S: ...româna :clip:

Modificat de Noxy
  • Membru
Publicat (modificat)

Invatati pentru ca se va da examen la Campina mai mult ca sigur.

Probabil se vor anunta cu 2 luni inainte locurile disponibile pentru ca sa nu sa se poata pregati prea multi pentru admitere.

A mai fost intr-un an cand s-a dat in noiembrie examenul de admitere si am vorbit astazi cu un ofiter din scoala care a zis ca se aude pe la IGPR ca ar fi semnat ministrul cele 650 locuri pentru Campina si tot el a zis ca daca se da la Academie atunci o sa se dea si la Scoala de Agenti "Vasile Lascar" Campina .

Spor la invatat !

Modificat de bogdanel
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

La treaba cu preagatirea "simultana" m-am gandit si eu. Inlaturarea "incapabililor" care nu au reusit sa invete si sa se pregateasca din toate punctele de vedere pentru admitere in 2 luni..sau mai putin, ar fi o metoda, una cam bizara...cei adevarat.

Guvernul strange curelusele pentru ca nu mai are de unde. Mai multi admisi, egal mai multi bani cheltuiti, iar iubita noastra conducere nu doreste asta... nu? :doh:

Cat despre afirmatia cu scoala de agenti, m-am bazat cu păţania de acum ceva ani.

In orice caz, invatati... invatati si iar invatati. :emo-yessir:

Modificat de Noxy
Publicat (modificat)

M-am saturat de atatea presupuneri si pareri, dar nimic concret.

Este o posibilitate sa anunte cu 2 luni inainte, nu este exclus....

Spor la invatat si mult noroc ! :emo-yessir:

Modificat de georgya
Publicat

ceva nou? eu n-am aflat nimic... nici macar de la Igas, desi i-am trimis 2 mail-uri...

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.