Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2011

VictorL

Recommended Posts

Cristi91, am fost eu ieri in vizita, insa nu stie nimeni nimic. Proful care ne-a fost ghid ne-a spus sa mai asteptam cam o saptamana, maxim doua...poate se va afisa ceva totusi..

cloody , la fel sunt si eu. Asa este, trebuie sa fim pregatiti, indiferent daca se mai da sau nu. Am un prieten destul de bun care ma tine la curent cu vestile ( din promotia 2011 ). Sa auzim de bine ! :emo-yessir:

Edited by georgya
  • Upvote 1

sunt mai mult decat confuza:) dar totusi ma pregatesc.

sa speram ca o sa fie cat de cat bine pentru toata lumea:)

sa fiti pregatiti pentru orice:)

• Membru

Eu fiind acum in scoala , promotia 2011 , va zic ca aici nu se stie nimic inca.

Cel mai bine e sa asteptati .

Succes !

• Upvote 1

Salutare oameni buni,a mai auzit cineva ceva despre locuri,criterii la admitere la una dintre scoli?A-si opta la Cluj.E 1 aprilie imediat si nici un comunicat nimic pana acuma.

• Upvote 1
  • Downvote 1

am si eu o problma...............am fost prins fara permis la tara la mn si mi sa dat o amneda administrativa de1000 de lei.....in cazul asta mai pot sa dau la scoala de politie???????????.......Acum am permis de 2 ani si la cazier nu iese nimic.

Preluare de pe site-ul Scolii de agenti de politie "Vasile Lascar" Campina

Condiţiile legale şi criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor

Pentru a participa la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ proprii candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii legale de recrutare:

* să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

* să cunoască limba română scris şi vorbit;

* să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

* să fie declaraţi „apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic; verificările privind starea de sănătate medicală, fizică şi psihică vor fi efectuate de structurile de specialitate ale Ministerului Administraţiei şi Internelor;

* să aibă vârsta de minim 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului 2010;

* să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat; dovada absolvirii se face cu diploma sau adeverinţă din care să rezulte faptul că au susţinut şi promovat examenul de bacalaureat;

* să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;

* să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;

* să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani;

* nu au desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;

* au luat la cunoştinţă de condiţia prevăzută de art. 10 alin (3) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare;

* îndeplinesc criteriile specifice pentru ocuparea prin concurs a funcţiei publice cu statut special.

Criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor sunt următoarele:

* să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concursul de admitere pentru

formarea profesională iniţială ca poliţist sau militar;

* să fî obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minimum 8.00;

* să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ;

* să aibă înălţimea de minim 1,65 m bărbaţii şi 1,60 m femeile.

Edited by copman
  • Upvote 1

daca zici ca ai cazierul ok, atunci nu vad ce probleme ai putea avea...ceea ce mi se pare dubios e faza cu amenda, sa inteleg ca nu aveai permis, conduceai pe drumurile publice si ai primit doar o amenda? :blink:

Nu stiu cum ai intrat in posesia acestor informatii eti79ety insa iti zic eu ce se intampla acum in scoala , eu fiind promotia 2011:- ne-au adus uniformele de ceremonie ca sa le probam sa vedem cum ne vin - s-a facut revista de front cu baietii (fetele o fac maine , 17.03.2011) - in dimineata zilei de luni, la arborare, chestorul ne-a zis ca semnalele sunt pozitive dinspre minister si ca 95 % o sa terminam acum in vara , nicidecum in 2012 cum zici tu- acum 3 saptamani am fost vizitati de ministrul Igas si ne-a dat de inteles ca din vara o sa fim "prima linie in lupta contra infractorilor " , mai ales ca din pacate multi politisti o sa fie dati afara.Orice se poate intampla pentru ca eu pana nu vad ceva concret nu cred insa suntem optimisti si speram ca va fi bine !

Am mare emotii daca cei de la Campina vor fi ,,prima linie in lupta contra infractorilor,, am emotii pentru infractori. E posibil sa lesine aia de ras cand vad linia aia..

Mai fratilor... am vazut in vara baietii de la scoala Campina.Si sunt extrem de dezamagit. Majoritatea efeminati, sub 1,75 m, .

Recunosc si ca fetele vazute de mine, 99% dintre ele se pot inscrie cu succes la concursuri de miss.Foarte frumoase.

Inca o data sper din suflet sa nu fie cei de la scoala Campina chiar prima linie...Stati si voi in a ...hmm a treia sa spunem.

Sa nu fiti vazuti.

Edited by arcan
  • Upvote 1
  • Downvote 3

daca zici ca ai cazierul ok, atunci nu vad ce probleme ai putea avea...ceea ce mi se pare dubios e faza cu amenda, sa inteleg ca nu aveai permis, conduceai pe drumurile publice si ai primit doar o amenda? :blink:

a fost cercetat penal insa s-a dispus SUP fata de el si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ, adica amenda de care aminteai tu.

Am mare emotii daca cei de la Campina vor fi ,,prima linie in lupta contra infractorilor,, am emotii pentru infractori. E posibil sa lesine aia de ras cand vad linia aia..

Mai fratilor... am vazut in vara baietii de la scoala Campina.Si sunt extrem de dezamagit. Majoritatea efeminati, sub 1,75 m, .

Recunosc si ca fetele vazute de mine, 99% dintre ele se pot inscrie cu succes la concursuri de miss.Foarte frumoase.

Inca o data sper din suflet sa nu fie cei de la scoala Campina chiar prima linie...Stati si voi in a ...hmm a treia sa spunem.

Sa nu fiti vazuti.

arcan, mi-ai parut genial de amuzant la ce replica ai avut :ner:

• Upvote 1
  • Downvote 1

Se vor supara pe mine, dar realitatea este crunta.Din ce am vazut eu in scoala aia, nu faci nici efectivul unui post de politie.Nu am idee cum au ajuns copii aia in scoala de politie,dar pe strada, in OP in violenta stradala....nici o sansa.Victime sigure !

Au fost si exceptii. Baieti buni. Cu ei a dat SIIAS testari pentru baza lor de selectie.

Restul...praf...

Fetele ...super. Macar o sa avem purtatoare de cuvant si secretare frumoase....

Edited by arcan
  • Upvote 2
  • Downvote 2

arcan, nu cred ca esti in masura sa pui o asa ''eticheta'' elevilor de la scoala. Pana la urma si tu ai fost ca ei, eu asa cred.

Si omul cat traieste invata. Nu cred ca s-a nascut cineva din burta mamei invatat si cu experienta intr-o anumita meserie.

Sunt la inceput de cariera, nu ar trebui sa aruncam cu arogante din astea...Parerea mea ! :emo-yessir:

Edited by georgya
  • Upvote 2

Arcan, este evident ca esti malitios! Nu stiu cum ti-ai permis sa cataloghezi o intreaga promotie de viitori politisti doar in functie de inaltime?!Pana la varsta ta cred ca ai auzit si tu vorba aceasta:" Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea!" si iti spun eu ca este 100% adevarata.

Imi pare rau ca exista oameni care catalogheaza in functie de "ambalaj"!

• Upvote 2

baieti foarte inalti si 'facuti' respectiv fete frumoase pe post de purtator de cuvant /secretara <- Arcan,asta reprezinta la tine idealul in politie?!!!

hmm..la dracu' nu ma incadrez in nicio categorie :blink: trist...!

Este 30 spre 31 martie si pe site-ul Academiei de Politie nu au aparut inca actualizarile legate de admiterea din 2011. Ce se intampla? Voi stiti ceva mai mult? :(

vineri am fost prins si luni aveam orasul de dat pentru permis....sala cum se spune o luasem joi.....am inteles ca trebuie facuta o cere de reabilitare.Nu stiu nici eu ma pregatesc de 2 ani anul trecut nu am putut sa dau din cauza asta dar anul asta sper sa pot sa dau asta in cazul in care se vor scoate locuri la scolile de agenti de politie... :hmmmt:

arcan, nu cred ca esti in masura sa pui o asa ''eticheta'' elevilor de la scoala. Pana la urma si tu ai fost ca ei, eu asa cred.Si omul cat traieste invata. Nu cred ca s-a nascut cineva din burta mamei invatat si cu experienta intr-o anumita meserie.Sunt la inceput de cariera, nu ar trebui sa aruncam cu arogante din astea...Parerea mea ! :emo-yessir:

Arcan, este evident ca esti malitios! Nu stiu cum ti-ai permis sa cataloghezi o intreaga promotie de viitori politisti doar in functie de inaltime?!Pana la varsta ta cred ca ai auzit si tu vorba aceasta:" Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea!" si iti spun eu ca este 100% adevarata. Imi pare rau ca exista oameni care catalogheaza in functie de "ambalaj"!

Suparare mare domnule...

Pai hai sa clarificam.

1.@georgya. Eu vorbeam de calitatile fizice ale viitorilor politisti.NU de experienta lor. Cand o sa ajungi pe strada, si un tigan de 1,80 cm inaltime te va privi de sus in jos la propriu si te va lua la misto, o sa intelegi.(asta in cazul in care te incadrezi in cei sub 1,75 cm).

2. @bestkyky. Aia cu ,,nu conteaza inaltimea...,, este doar in parte adevarata.Acestii viitori politisti, nu se vor intrece cu infractorii doar in competitii de sah,sau scrabble.Nu sunt adeptul sub nici o forma a celor mari si prosti, gen ,,muschii mei, minte nu are,, dar nici nu pot crede ca vor avea prestanta si autoritate niste politisti de 1,60 cm.

Ar trebui sa fii de acord cu mine la treaba asta.

,,Catalogarea,, aia de care vorbesti se referea strict la necesitatea autoritatii politistului in strada.

Crezi ca in alte tari (din alea cu apa calda curenta) de prosti au standarde de inaltime la admiterea in scolile de politie??

Ai vazut in Germania vre-un politist sub !,80 cm ?Eu nu.

Oare ei sunt mai inculti si nu cunosc faimoasa vorba,,nu conteaza inaltimea ci conteaza istetimea,,??

Dar asa suntem noi, natia asta, sa gasim justificari la orice. Suntem experti in motivatii.Scoala de motive este foarte buna in Romania....

baieti foarte inalti si 'facuti' respectiv fete frumoase pe post de purtator de cuvant /secretara <- Arcan,asta reprezinta la tine idealul in politie?!!!hmm..la dracu' nu ma incadrez in nicio categorie :blink: trist...!

Nu stiu unde am vorbit eu de ,,baieti foarte inalti si ,,facuti,,.....

Edited by arcan
  • Upvote 4

Cred ca se cere o anumita inaltime nu pentru "gramada" semnificata de acel om, dar un om inalt altfel impune si autoritate, la prima vedere. Asta ca sa subscriu la:

...cand un tigan de 1,80 cm inaltime te va privi de sus in jos la propriu si te va lua la misto...
.

Un om inalt nu e neaparat mai puternic ca unul scund, nu e mai destept, nu e mai cu mot din aproape toate punctele de vedere. Doar e mai practic...

Arcan, exagerezi cu baietii de 1,60 m, nu cred ca se dau derogari asa mari. Stiam ca limita e de 1,75 la baieti. Sper sa nu ma insel.

Edited by username
  • Upvote 1
  • Moderator

Iti pot garanta eu ca nu exagereaza...am vazut ce e prin "promotiile" astea noi. Eu nu judec un om dupa inaltime, dar parca s-a exagerat cu derogarile astea, serios vorbind. :emo-yessir:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.