Jump to content
POLITISTI.ro

Am produs un accident in timp ce ma aflam sub influenta alcoolului. Consecinte

cristipan

Recommended Posts

Salut,am o problema mare cat casa poporului:am avut un accident intr-o seara si eu sunt cel vinovat iar cel pagubit nu a vrut amiabila a sunat la 112si au venit dar la testarea cu etilotest am fost masurat cu 0,55 in aer respirat,am fost dus la IML pt recoltarea de probe si astept raspunsul lorpermisul mia fost luat pe loc intrebarea mea este urmatoarea:: am declarat accidentul iam dat asigurarea nu am fugit de la locul accidentului nu am refuzat recoltarea de probe . La ce sa ma astept acum ?? si cat dureaza su cei de la asigurare ai va face auto pagubitului sau asigurarea ma da in judecata pt ca eram sub influenta bauturilor ,va rog mult sa imi raspundeti,o zi buna !!

• Moderator

Pe numele tău a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar soluţia (sancţiunea) se aplică de un magistrat. Rişti o pedeapsa privativa de libertate şi anularea definitivă a permisului de conducere.

În situaţia în care în momentul producerii accidentului şoferul vinovat de producerea acestuia se afla sub influenţa alcoolului, societatea de asigurare despăgubeşte persoana/persoanele prejudiciate sau vătămate, însă au dreptul de a se îndrepta împotriva asiguratului cu regres (adică să ceara acestuia despăgubiri).

adica mai exact firma de asigurari se intoarce impotriva ta in ceea ce priveste contravaloarea reparatiei 

autovehiculului pe care l-ai avariat

la sange o sa iese mai mult de 1.10 undeva la 1,30

Edited by soimica

Pe numele tău a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar soluţia (sancţiunea) se aplică de un magistrat. Rişti o pedeapsa privativa de libertate şi anularea definitivă a permisului de conducere.

În situaţia în care în momentul producerii accidentului şoferul vinovat de producerea acestuia se afla sub influenţa alcoolului, societatea de asigurare despăgubeşte persoana/persoanele prejudiciate sau vătămate, însă au dreptul de a se îndrepta împotriva asiguratului cu regres (adică să ceara acestuia despăgubiri).

Stiti vreun caz care a facut inchisoare pentru asa cva ??

In cazul tau, ti se va anula permisul de conducere si vei primi o sanctiune cu suspendarea executarii pedepsei sau o sanctiune administrativa. Ai rabdare sa vina rezultatele probelor de sange.

Data viitoare, nu te mai urca la volan, dupa ce ai consumat bauturi alcoolice!