Jump to content
POLITISTI.ro

Dosar penal autoaccidentare


keth

Recommended Posts

Va salut,

Am fost implicat intr un accident rutier acum cateva luni, singurul implicat, nu au fost alte victime. La momentul respectiv mi s a eliberat o dovada cu drept de circulatie, permisul fiind atasat dosarului de cercetare. Nu am primit inca rezolutia de la procuror, exista un termen, sunt instiintat prin posta ? Accidentul a avut loc in alt judet si mi este un pic peste mana sa alerg dupa prelungiri. Intreaba mea este, ce risc daca conduc acum fara dovada ? Amenda sau un nou dosar ? Permisul banuiesc ca nu este suspendat doar retinut conform procedurilor standard.

Stima

Edited by keth
Link to comment

S a deschis un dosar de cercetare penala, chiar daca m am autovatamat, am inteles ca e procedura standard.

Permisul a fost atasat la dosar, si mi s a dat o dovada cu drept de circulatie.

Dovada a expirat, a venit timpul sa conduc iarasi, inca n am primit rezolutia de la procuror sa pot sa ma duc sa ridic permisul.

In concluzie, risc amenda pentru acte sau e de dosar ?

Link to comment

Implicat accident rutier, victime omenesti, locatia..in linii mari.

Perioada de valabilitate 15 zile.

Care este procedura de prelungire, se poate rezolva intr o singura zi ? Vorbim de alt judet, distanta considerabila, si n as vrea sa stau pe drumuri.

Link to comment
  • 3 years later...

Bună! Am ieșit sa mă plimb cu motocicleta și am mers cam tare și nu am mai putut lua curba intrând în coleziune cu un stâlp din care a rezultat rănirea mea (deget rupt,niște julituri) m-a ridicat am luat motorul și am venit acasă cu el fără sa anunț politia ,ajungând la urgente au anunțat ei politia care sau prezentat la spital unde am fost testat cu aparatul alcoltest rezultatul fiind negativ. Apoi am fost sunat de politia din oraș ca în cauza mi sa întocmit dosar de cercetare penala pentru părăsirea locului accidentului cu victime,(chiar dacă victima am fost Eu).și ma suspendat permisul pe cel puțin 90 de zile fără drept de circulatie. Deci am avut toate actele în regula (permis,asigurare...) Întrebarea mea este pot face ceva sa îmi recuperez permisul mai devreme? Mulțumesc! 

Edited by cs87bar
Link to comment
  • 5 years later...

Buna ziua,

 

Am si eu o intrebare legata de un accident pe care l-am avut cu bicicleta, fara victime, in urma caruia am mers la spital. Medicii au chemat politia si s-a deschis un dosar penal in care sunt parte vatamata. Am crezut ca va fi inchis repede, dar au trecut 11 luni si dosarul inca nu e la parchet, e la politie unde se "investigheaza". Intrebarea mea este daca e ceva normal. Inteleg sa dureze atunci cand sunt accidente de masini, cu victime, unde dureaza expertiza, unde sunt declaratii de la martori, etc. In cazul meu e doar declaratia mea, si e vorba de o bicicleta, nu de o masina. Ce investigheaza mai exact?  Am mai citit aici pe forum ca dosare de vatamare corporala care au avut si alte victime au fost inchise in 3 luni, iar in cazul meu au trecut 11 luni.

 

Pot face ceva ca sa grabesc lucrurile? Multumesc.

Edited by Mika2012
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.