Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Cersetoria la usa apartamentului.

Tasturel

Question

Buna ziua si sa traiti,asi dori sa stiu si eu ce este de facut in legatura cu cersetorii care vin pe la usile apartamentelor,au inceput sa devina stresanti,suna la interfon si spun ca sunt cu reclame de la diverse hipermarketuri,cand defapt ei sunt cersetori si vin la usa insista,lasa mizerie pe scari(ex:coji de banane,portocale,articole de imbracaminte,etc.),iar daca nu le deschizi sau nu le dai "cat trebuie"incep cu injuri sau cu blesteme,sau chiar lovesc usa cu pumni,in nenumarate randuri vecini si chiar eu sau mambri ai familiei mele i-am alungat,insa ei tot revin si revin,asi dori sa stiu ce se poate face in legatura cu aceste persoane?Pot sa chem si organele de politie sau de politie comunitara?Iar daca da ce masuri pot lua organele de politie privind la acesti indivizi.

Va multumesc anticipat,astept un raspuns,eventual si un sfat,va doresc la multi ani,un an nou fericit si plin de impliniri atat pe plan personal cat si pe cel profesional si sa traiti,numai respect :emo-yessir: si va rog iertati daca nu am fost destul de cooerent sau daca nu era locul aici al acestei nelamuriri.Va multumesc inca odata,anticipat. :emo-yessir:

Edited by Tasturel

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Tasturel,

problema expusa de tine este de competenta Politiei Comunitare, viitoare Politie Locala (incepand cu 1 ianuarie 2011). Aceasta institutie are competente exclusive privind astfel de probleme, ei au legatura directa cu adaposturile oamenilor strazii finantate de autoritatile locale (primarie).

Sfatul meu e sa trimiti o sesizare scrisa catre Politia Comunitara/Locala din orasul unde domiciliezi, solicitand sa iti comunice numarul de inregistrare al acesteia si masurile luate in urma celor sesizate.

Sarbatori fericite.

• 0
  • Moderator

Pana ajung comunitarii fuge si mama cersetorului... un spray paralizant as incerca pe un impertinent dinasta care ar bate cu pumnii in usa mea, chit ca juma de ora toti trecatorii de pe casa scarii vor incerca diverse senzatii si stari lacrimogene :)

• 0

Mersi de sfat dar nu cred ca e in legalitate sa folosesti asa ceva,mai ales ca,casa scarilor este un domeniu public cum ar veni,e destinat fiecarui cetatean care tranziteaza scarile,nu stiu in schimb dak ar fi legal sal iau la batute,s-ar intampla ceva daca asi face acest lucru? :emo-yessir:

• 0
  • Moderator

Este ilegal să-l altoiești, în plus violența nu va aduce nimic bun, lucrurile pot degenera și pot apărea consecințe nedorite. Pur și simplu nu merită.

Te poți trezi cu geamurile sparte, ușa apartamentului zgâriată, mozolită cu cine știe ce sau alte neplăceri de acest gen și chiar nu merită.

• 0

Cred ca este o problema tranzitorie si nu permanenta, generata de sarbatorile de Craciun si de anul nou...stiu ca acesti cersetori sunt uneori agasanti si chiar obraznici..insa cred ca se exagereaza de multe ori si toata lumea ii alunga...insa cred ca printre acestia sunt chiar OAMENI care chiar au nevoie de mancare sau alte bunuri (haine ) de care te poti debarasa lejer pentru ca nu le mai porti de mult timp si ti-au ramas mici...Ar trebui sa fim mai buni unii cu altii uneori...nenorocita asta de perioada nu a facut decat sa ne indeparteze unii de altii, nu sa ne apropie... Sarbatori fericite celor care au ce pune pe masa !!! :(