Jump to content
POLITISTI.ro

Permis romanesc in alta tara

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,permisul de conducere a fost retinut practic mai am cateva zile de pedeapsa dupa care in mod normal ma duc sa il iau ,problema insa este ca nu sunt in tara .

Exista cumva o posibilitate ca permisul sa fie ridicat de taicamiu de exemplu si sa poata fi trimis?

• Membru
Publicat

Permisul de conducere se ridică de către titular. În cazul în care, din motive obiective, titularul permisului de conducere nu se poate deplasa să ridice permisul de conducere, acesta poate fi ridicat de o persoană împuternicită prin procură specială, autentificată în ţară de notarul public, iar în străinătate de către misiunile diplomatice sau oficiile consulare.

• Apreciez 2
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

De fapt si de drept de pe data de 17 noiembrie imi pot relua permisul de conducere ,atunci expira perioada de pedeapsa.

pot circula fara pana ajung in tara ,e ca si cum nu am actele la mine??

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.