Jump to content
POLITISTI.ro

Programe folosite pentru deschiderea fisierelor media

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Am facut rost de niste imagini de pe unele camere de supraveghere, fisierul avand formatul .dv4. Ma ajuta si pe mine vreun coleg mai priceput in ale pc-ului sa-i dau de cap si sa pot vedea inregistrarile?

Modificat de Marinescu
  • Moderator
Publicat

Fişierele DV4 le poţi vedea doar cu Archive Player, o aplicaţie furnizată de către Bosch Security Systems CCTV când cumperi un astfel de sistem de supraveghere. 

Lasă-mă să mai caut şi să citesc, să vedem dacă există vreo posibilitate de conversie a fişierelor şi revin.

• Apreciez 1
Publicat

merci mult....inregistrarile le am de la o societate comerciala care nu mi-a pus la dispozitie si programul asta Archive Player

iar legat de converter...am gasit cateva insa toate imi cer bani ca sa le pot folosi :D ..niciunul free

Publicat

asta doar imi spune care e treaba cu fisierul respectiv...cu extensia si cu ce sa-l deschid...imi spune la fel cum ai zis si tu mai sus 

Publicat

Sefu,incearca sa le deschizi cu Elecard AVC HD Player.il gasesti pe www.elecard.com. Mii de scuze daca am gresit oferind o adresa de link pe acest forum!!!

Publicat

incercat si asta....degeaba...mi-am umplut desktop-ul de programe si tot nu merge :P

cred ca tot cu un convertor fac treaba...

dar nu gasesc niciunul :-j

• Membru
Publicat

Mai greu cu convertoarele, cea mai simpla solutie e sa soliciti si programul de rulare la societatea comerciala.

Din pacate nu exista un standard cu privire la formatul inregistrarilor de supraveghere, fiecare producator foloseste ce il taie capul si iese un talmes-balmes. O sa ma uit la munca daca mi-am salvat vreun soft pentru extensia asta

Publicat (modificat)

Chiar dacă aplicația lor are formatul nativ dv4, e foarte probabil ca ea să știe să salveze și în alte formate. Ar trebui să aibă o opțiune de export. Dacă nu vor să-ți dea aplicația, poate că ai putea să-i rogi să-ți salveze ei filmul în avi sau altceva? :hmmmt:

Modificat de VladSoare
Publicat

m-a ajutat userul benkb cu programul play lite....iar pe aceasta cale ii sunt recunoscator  :emo-yessir:

• 5 ani mai târziu...
Publicat

De curand am inceput sa-mi transfer filmarile anaalogice in format digital, in total fiind vorba de 18 casete video de aprox 3 ore fiecare un volum suficient de mare de date incat sa necesite un spatiu considerabil de memorie La sugestia unui amic am folosit programul POWER DIRECTOR care compacteaza fisierele in format AVI. Dupa editare nu mai reusesc sa le deschid desi am descarcat de pe net mai multe programe care promiteau acest lucru.Mentionez ca o caseta de 3 ore necesita cam 37Gb iar dupa compactare cu AVI ajunge undeva la 4-4,5 Gb. Va rog ajutati-ma cu o idee o sugestie cei care a-ti mai lucrat cu fisiere AVI ce program sa-mi descarc care sa-mi deschida fisierele cu aceasta terminatie sau daca nu ce program sa folosesc care sa fie in stare sa le si compacteze ssuficient incat sa-mi intre pe un stick de 2T. Multumesc anticipat ! 

• Marius a modificat titlul în Programe folosite pentru deschiderea fisierelor media

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.