RobertCorneliu 0 Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Salut ! Am 14 ani (merg pe 15) si sunt in clasa a 8 . Sunt din mediul rural, undeva pe langa Botosani. As vrea sa devin politist, si as vrea sa stiu daca: 1. Pentru a fi politist este neaparata nevoie sa urmez : Liceul Militar ? (Campulung Moldovenesc). 2.Pot deveni politist daca urmez un alt liceu, iar mai tarziu sa urmez o facultate ? Multumesc frumos . O seara placuta ! Link to post Share on other sites
Moderator Solution Marius 7,003 Posted October 24, 2013 Moderator Solution Share Posted October 24, 2013 Pentru a devenii poliţist nu trebuie să urmezi un liceu militar. Poliţia Română nu este o structură militară, După promovarea examenului de bacalaureat trebuie să urmezi cursurile unei instituţii de învăţământ pentru formarea poliţiştilor: Academia de Poliţie Scoala de Poliţie Câmpina Scoala de Poliţie Cluj. Link to post Share on other sites
RobertCorneliu 0 Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 Multumesc mult ! Ce usurare Link to post Share on other sites
AndreiLovePolice 0 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Am si eu o intrebare , sunt clasa a 8-a si vreau sa fac un liceu de politie , as dori sa stiu unde este localizat , media minima de intrare si daca se poate si perioada de inscriere ! Multumesc anticipat! Stima,Politia si Armata Romana! Link to post Share on other sites
razvan0209 48 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Nu exista. A fost unul dar s-a desfintat. Citeste si mai sus. 3 Link to post Share on other sites
Moderator danpin 1,944 Posted February 7, 2014 Moderator Share Posted February 7, 2014 A fost unul ... Au fost 2, pentru cultura ta generala! Link to post Share on other sites
Membru Alex87 118 Posted February 7, 2014 Membru Share Posted February 7, 2014 Buzau si Ploiesti. Link to post Share on other sites
razvan0209 48 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Important e ca nu mai exista acum. Link to post Share on other sites
Sache 1,586 Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 razvan0209 şi Alex87, dacă nu sunteţi poliţişti, vă rog să nu mai răspundeţi în secţiunea "Întreabă un poliţist"! Link to post Share on other sites
Recommended Posts