Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Nelamurire suspendare alcool


Ted
 Share

Question

Salut!

 

Precizez ca incep acest topic doar pentru "linistea mea sufleteasca" (este necesara atunci cand urci cu bicicleta strazile din Cluj).

Povestea este utmatoarea: Intr-o duminica din august sunt oprit de un echipaj al politiei rutiere intr-un sat. Pretextul este depasirea vitezei legale cu peste 50 Km/h (imposibil de altfel, deoarece TIR-ul in spatele caruia ma aflam circula cu viteza legala). Solicit o vizualizare a inregistrarii. Subiectul se schimba: lipsa certificatului de inmatriculare (nu-l gasesc de cel putin 6 luni, probabil l-am "pus bine"), intervine apoi proba etilotestului: Sunt pus sa suflu in clasicele fiole din sticla. Dupa ce am suflat de aproximativ 30 de ori in respectiva fiola singura culoare schimbata era cea a fetei mele. Am inspirat si respectiv expirat in fiola cel putin 10 minute. Intr-un final s-a "inverzit" 30%. In seara anterioara am consumat baururi alcoolice dar am dormit ~11 ore inainte de a conduce. Nu am solicitat recoltarea de probe biologice datorita fobiei mele pentru seringi si ace. 

Intrebarea mea este: S-a procedat corect sau nu?

Din cate imi amintesc KIT-urile de etiloteste clasice, din sticla, veneau cu un balon de plastic ce trebuia conectat la iesirea fiolei pentru a limita volumul de aer care parcurge fiola astfel determinand precizia.

 

Gresesc? 

 

  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Pentru linistea dumneavoastra sufleteasca va asigur ca procedura a fost una corecta si s-a facut cu respectarea intocmai a drepturilor dumnevoastra. Spor la pedalat.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.