Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere la Academia de Politie daca urmezi o facultate pe loc bugetat

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua.Problema se pune astfel,am inteles ca nu mai poti da admitere la Academia De Politie daca ai terminat o facultate pe loc bugetat.Eu urmez o facultate,sunt anul 2( 3 ani este programul de studiu) iar in primul an am beneficiat de loc bugetat insa acum am trecut la taxa.Nelamurirea mea este urmatoarea:Nu mai pot da admitere la ADP chiar daca am beneficiat doar 1 an la buget?

Multumesc anticipat!

Publicat

Nu, nu mai poţi la Academie.

Vezi anunţul oficial al Biroului de Relaţii Publice din cadrul Academiei de Poliție ”Al. Ioan Cuza” -

Poţi însă să încerci la una dintre scolile de poliţie de la Câmpina sau Cluj.

Publicat

Multumesc.Deja luasem in considerare varianta Cluj...acolo nu este nicio problema daca urmezi facultate bugetata?

Publicat

Nu, acolo nu-i nicio problemă.

Pregăteşte-te serios pentru că şi acolo examenul de admitere e destul de dificil iar concurenţa nu e neglijabilă, asta dacă îţi doreşti o carieră în poliţie şi urmează-ţi visul.

Baftă!

Publicat

Deja am inceput pregatirile la engleza/romana.Sunt serios deoarece chiar imi doresc sa urmez aceasta cale.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.