Jump to content
POLITISTI.ro

Citire forum cu aplicatie gen Tapatalk


freedeluder

Recommended Posts

De multe ori nu sunt in fata calculatorului, ca acum de exemplu, iar citirea forumului cu ajutorul browserului o gasesc anevoioasa. Voiam sa intreb daca forumul poate fi optimizat pentru citirea de pe aplicatii gen Tapatalk. Intreb acest lucru pentru ca am incercat citirea lui cu aplicatia Convo si nu am reusit. Multumesc.

Link to comment
  • Moderator

Tapatalk-ul, deşi la o primă vedere pare gratis, nu este deloc aşa.

Versiunea gratuită este foarte austeră din punct de vedere tehnic şi nu oferă multe din funcţiile de bază necesare unui administrator de website. Dintre funcţiile cele mai importante care lipsesc din versiunea gratuită sunt lipsa unui control asupra reclamelor afişate (producătorul softului poate afişa reclame după bunul plac), nu există posibilitatea de contorizare a traficului şi faptul că ataşamentele sunt găzduite pe serverele producătorului, etc.

În schimb, versiunea Tapatalk care oferă administratorului de website toate funcţiile necesare, costă aprox. 99$ pentru licenţă (se plăteşte o singură dată) şi plata suportului tehnic care este de 40$/lună.

Link to comment

Când am deschis topicul, am căutat Tapatalk pe forum și am găsit un topic deschis în care se vorbea despre o aplicaţie "apk", daca nu mă înşel, făcută chiar de tine, Cristi.

Sincer să fiu nu m-am uitat la data postărilor, dar am presupus că proiectul a fost abandonat, mai ales că acum, ca și atunci, nu am găsit nicio aplicaţie care să se numească "poliţişti.ro" pe Google Play.

O să recitesc acel topic, acum că mi-ai scris, poate este specificat ceva despre numele aplicaţiei. Sigur se numeşte altfel.

Mulțumesc.

[EDIT] Am căutat din nou și nu am găsit aplicaţia. Poţi să îmi spui, te rog, numele sau să postezi un link?

Edited by freedeluder
Link to comment
  • Moderator

freedeluder

Sunt mai multe topicuri despre utilizarea forumului pe mobil:

  • - o descriere a modului de utilizare a variantei mobile
  • - topicul în care găseşti scurtătura/iconiţa făcută de Cristi
  • - un tutorial despre cum poţi adăugaţi o iconiţă (pictogramă) pentru Politisti.ro pe ecranul principal al dispozitivului mobil
Link to comment

Îmi cer scuze pentru neîndemânare. Eu nu le-am găsit. Poate nu am căutat ce trebuie.

O să citesc link-urile.

Mersi pentru sprijin.

Edited by freedeluder
Link to comment

@ Cristi, cândi ai spus ”Forumul are şi o versiune mobile. De ce nu o foloseşti?” m-a gândit că te referi la aplicație, fără să îmi dau seama că de fapt făceai referire la varianta web care apare când accesezi site-ul de pe mobil.  :doh:

 

@Marius, de acord cu tine. Eu încercasem să folosesc o aplicație gen Tapatalk. Se numește Convo. Dar nu m-a ajutat prea mult. De fapt nu m-a ajutat deloc. Îmi spune că forumul nu este optimizat pentru a fi folosit cu o aplicație gen Tapatalk.

Link to comment

Sigur că da, Marius. Varianta de mobil a site-ului este foarte ok. Arată bine și e ușor de ”manevrat”.

Am folosit și Convo și mi-a plăcut. Nu știam încă despre toate demersurile făcute de Moderatori pentru skin-ul de mobil, pentru aplicație, etc.

 

Acum pot să spun că sunt ”la zi” cu noutățile pentru că am citit topicurile care făceau referire la acest lucru. 

 

Offtopic oarecum: ce dificultăți sunt întâmpinate la ”repararea” aplicației? Sau e doar lipsă de timp?

 

Cheers!

post-3575-0-60730100-1382455205_thumb.pn

Link to comment
  • Moderator

Aplicatia in sine nu reprezenta decat skinul de mobile al forumului folosit intr-un browser personal, practic un shortcut mai fancy. Adica nu mai foloseai browserul, aplicatia in sine rula versiunea mobile a forumului. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.