bogdan bucur Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 nu va voi spune o poveste de craciun , voi spune ce am simtit eu si ce se intampla la noi. lucrez ca agent la un post de politie. intotdeauna cei de la pp sunt vazuti ca aia de la tara , mai ingusti la minte sau in gandire, mai usor de impresionat sau de speriat , depinde de situatie. de prin luna octombrie(in jurul zilei de 12 oct) si pana in prezent s-au executat patrulari pe timp de noapte , in fiecare noapte cate 5 ore. in conditiile in care suntem 2 lucratori la post . salariul dupa 10 ani de mai cca 1550 lei. oare merita sacrificiul asta? cumva unii cred ca ne-am casatorit cu politia?aproape in fiecare zi se cer situatii ,raportari , dosare solutionate, etc. am 2 copii si nu vad cum as putea sa traiesc decent cu un asa salariu si un asa program.nu spun ca ma descurcam bine cu salariul intreg dar de cand s-a diminuat nu imi ajung banii decat pt o saptamana,ce sa fac? am asteptat prima de vacanta din mai , am asteptat banii de haine , am asteptat sa revina salariul la normal dar asa nu se mai poate!!!! m-am imprumutat de bani sa iau un cadou copiilor pentru ca venea mos craciun si nu puteam , macar lor sa le rapesc bucuria craciunului! imi place sa fiu politist sau mai bine spus imi placea munca pe care o faceam dar acum m-am saturat. pe 29 ian intru in concediu si apoi imi voi da demisia pentru a pleca din tara. am un liceu economic si o facultate de drept , nu ma ajuta niciuna dar nici pe banii si stresul asta nu mai stau.mai bine ma chinui o perioada in alta tara si apoi trebuie sa fac ceva.de la 1 ian intra noua grila de sal ,sa vedeti ce m...... ne dau astia si de parca nu ar fi de ajuns se mai anunta si restructurari. sa aveti parte de ce-i mai bun si un nou an mai bun si sanatate! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Trist! Capul sus, sa spream la vremuri mai bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted December 25, 2010 Moderator Share Posted December 25, 2010 Bogdan Bucur, ai dreptate cu tot ceea ce spui. Imi pare rau pentru tine, sunt de acord cu tot ceea ce afirmi, inclusiv cu unii care ne cred ingusti la minte si asa mai departe. Parerea mea este ca lucratorii de la posturile de politie sunt printre cei mai buni, daca nu cei mai buni din politia romana, deoarece lucreaza pe toate liniile de munca, au diverse atributii si tre sa stie mai tot. Asa ca nu mai asculta gurile rele, de comentat la adresa noastra comenteaza farfuridii si fanfazoanele care stau dupa perdele in IPJ-uri, fac cafele si care nu au vazut in viata lor un hot. Daca tu ai hotarat sa iti dai demisia din rahatul asta de institutie, ca un rahat a ajuns, iti admir curajul si iti urez tot binele din lume. Sanatate, colega, sa ne auzim sanatosi in noul an. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 (edited) Bogdan bucur nu te sfatuiesc sa iti dai demisia. Solicita trecerea in rezerva prin raport. Poate in timp vei revenii la sentimente mai bune. Nu ca nu ai avea dreptate in ceea ce spui dar nu se stie niciodata. Cu respect. Edited December 26, 2010 by Elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vox Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Trist, trist, trist...dar adevarat !!! si cred ca sunt multi la marginea acestui gest...Prietene, daca speri intr-o viata mai buna pentru familia ta, cred ca ai facut pasul corect...Cu tot respectul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmarius Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Multa sanatate si bafta in viitor!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan bucur Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 si ca totul sa fie absolut astazi a fost bilantul la 12 luni la ialomita cu sefii de post.dupa prezenta ,stiti ce a urmat? revista de front , acolo unde in curtea ipj il inspectorul sef a controlat tinuta tuturor celor prezenti iar alti 3 isi notau in agenda ce nu are fiecare, exprimare de genul "cravata jegoasa , pantalon patat cu ciorba" , iar unui coleg , insusi insp sef ii oferea suma de 10 lei sa-si cumpere lama sa se rada.A urmat bilantul si evident ca rezultatele au fost dezastroase si cum totul trebuia sa culmine cu ceva a venit si dl Oprea , cms sef , sef birou patrimoniu din cadrul sic , care nici mai mult nici mai putin ne-a numit "gaste", politisti fara curaj , nu avem curajul sa ne luam cu infractorii si noi avem pistoale.........etc. va dati seama ca a iesit cam rau pt ca azi am vazut ca unii dintre noi mai au inca mandrie , asa ca cine nu s-a certat cu dl oprea a iesit pe hol la tigara. sa va mai spun ca cei cu nereguli de echipament au fost imediat dotati din magazie??? am mandria si demnitatea mea si nu pot lasa pe nimeni sa ma calce in picioare.....sunt total dezgustat si satul de nepotismele si militianismele din sistemul asta, unde fostii militieni stau pe niste scaune de sefi si cred ca si le vor pastra si pe lumea cealalta.cam atat pt azi,multumesc pt mesajele primite si sa speram ca anii viitori vor fi mai buni, pentru voi. cu tot respectul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru cipri83 Posted December 27, 2010 Membru Share Posted December 27, 2010 sincer eu nu stiu de ce esti suparat ca le-a tras atentia cu privire la "cravata jegoasa , pantalon patat cu ciorba"sau ca acel politist nu s-a barbierit! in legatura cu nepotismele si cu militianismele nici eu nu sunt de acord,dar nu concep ca un politist sa stea de vorba cu cetateanul sa nu aiva uniforma ingrijita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin17 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Nu numai politistii de la posturi o duc rau, ci TOTI politistii o duc rau, ca fiecare are o rata la banca , cheltuieli, etc... si nu esti singurul care vrea sa plece din sistem si implicit din tara. Personal , vreau sa demisionez si sa plec in Canada, dar problema e ca am fost prea multi ani politist si nu prea mai stiu sa fac si altceva, dar vorba romanului, ne adaptam. Sunt sigur ca in Canada poti lucra orice si tot ai duce-o mai bine decat in Romanica noastra. Sper sa nu ma prinda 2012 prin Romania! Saptamana trecuta la noi in inspectorat si-au dat demisia 18 colegi si sigur vor urma si altii! Sper ca noul an sa aduca tot ce va doriti, iar mie sa-mi aduca viza de Canada! La multi ani si mult respect ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheriffu Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 (edited) Multumim Guvernului boc ! Edited December 27, 2010 by sheriffu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted December 27, 2010 Moderator Share Posted December 27, 2010 in curtea ipj il inspectorul sef a controlat tinuta tuturor celor prezenti iar alti 3 isi notau in agenda ce nu are fiecare, exprimare de genul "cravata jegoasa , pantalon patat cu ciorba" , iar unui coleg , insusi insp sef ii oferea suma de 10 lei sa-si cumpere lama sa se rada. nu pune la suflet, e un hobby de-al dumnealui Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelly Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) Nu zic ca nu trebuie sa fie ingrijit politistul in misiune, dar sa si aiba cu ce. Cei care se leaga de nimicuri nu stiu sa faca altceva.Atat ii duce capul, mentalitate de caprar de armata - cei care au facut armata inainte de '89 stiu la ce ma refer. Nu stiu sa faca nimic altceva decat hartii!! Mi-au trebuit peste 20 de ani ca sa inteleg ca "toti e la fel". Edited December 29, 2010 by kelly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin17 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 (edited) Am fost pe la inspectorat si am intrat si pe la magazie, poate mai gasesc ceva echipament, dar ..., stupoare, acolo batea vantul. Si imi spune magazionera ca anul asta nu s-au mai facut contracte cu firme pentru echipament, ca se vor da banii si fiecare sa se descurce. Nu mai este echipament. Nu stiu prin alte parti! Edited April 14, 2011 by Dorin17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serhente Garcia Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 "ca se vor da banii si fiecare sa se descurce" Asta e antologica =)) continuind ideea, cu banii primiti pot sa-mi fac o uniforma .... de legionar roman ? Este acceptata la revista e front? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin17 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Asta nu mai stiu, dar vom vedea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOM Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 In cazul demisiei, Academia de Politie actioneaza in judecata politistul demisionar pentru recuperarea cuantumului total al cheltuielilor necesare scolarizarii acestuia (cazare, echipament, etc.) Care este acest cuantum in cazul politistilor care au urmat cursurile Academiei la 3 ani de zile - Ordine si Siguranta Publica? Dar in cazul in care inainteaza demisia dupa 2 ani de activitate neintrerupta?? Exista vreo posibilitate pentru exonerarea de aceste cheltuieli pe calea actiunii in instanta?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Ordonanţă de urgenţă nr. 54/2011 din 16/06/2011 pentru stabilirea unor măsuri privind încadrarea în limita alocată cheltuielilor de personal din Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru anul 2011 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 433 din 21/06/2011 Actul a intrat in vigoare la data de 21 iunie 2011 Art. 2. - Poliţiştii şi cadrele militare în activitate care solicită în perioada cuprinsă între data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă şi data de 31 decembrie 2011, prin demisie sau la cerere, încetarea raporturilor de serviciu sau trecerea în rezervă, sunt exoneraţi de la plata cheltuielilor de întreţinere pe timpul şcolarizării şi a cheltuielilor efectuate pe perioada cursurilor/programelor de specializare, perfecţionare, stagii de practică, în ţară sau în străinătate, prevăzute de angajamentele/contractele încheiate potrivit legii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts