Jump to content
POLITISTI.ro

Acţiuni pentru combaterea infracţiunilor comise cu violenţă


NewsBot

Recommended Posts

Acţiune de amploare pentru combaterea infracţiunilor comise cu violenţă

 

La această oră, Poliţia Capitalei, cu sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din M.A.I. şi al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din I.G.P.R, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, efectuează 24 de percheziţii şi pun în aplicare 24 mandate de aducere pentru destructuarea unui grup infracţional specializat în săvârşirea infracţiunilor comise cu violenţă.

Percheziţiile sunt efectuate în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu şi Dâmboviţa.

Membrii grupării vizate sunt suspectaţi de săvârşirea unor infracţiuni în zona transportului de persoane.

Din cercetările efectuate până în acest moment de către Poliţia Capitalei, a reieşit faptul că membrii grupării infracţionale ar fi acostat persoane în zona unui aeroport din Capitală şi le-ar fi oferit servicii de transport.

La încheierea cursei, prestatorii de servicii de transport ar fi folosit violenţa pentru a obţine sume foarte mari de bani, reprezentând costul supraapreciat şi nereal al transportului.

D.G.P.M.B. - Serviciul Informare și Relații Publice

Link to comment

Percheziții pentru combaterea infracţiunilor comise cu violenţă

La această oră, polițiștii Capitalei – Serviciul de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, efectuează două percheziţii domiciliare şi pun în aplicare două mandate de aducere pe linia infracţiunilor comise cu violenţă.

În luna septembrie a.c., Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, la ieșirea dintr-un imobil din sectorul 6, doi bărbați ar fi fost deposedați, prin folosirea forței, de o geantă în care s-ar fi aflat o sumă mare de bani (lei și euro), precum și documente.

Din cercetările efectuate de către polițiștii bucureșteni, specializați în investigații criminale, a reieșit că, la comiterea faptei, au participat doi bărbați.

Persoanele, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere, sunt suspectate de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

D.G.P.M.B. - Serviciul Informare şi Relaţii Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.