Jump to content
POLITISTI.ro

Supersonicul made in Romania


Fairytale

Recommended Posts

Un roman, Popescu Dumitru,, presedintele Asociatie romana pentru cosmonautica si Aeronautica, a realizat un proiect ce va sta la baza construirii unui supersonic.Si asta intr-o tara unde autoritatile nu ajuta cu nimic stiinta si tehnica.Fiu de politist, nu a urmat aceasta cariera.A urmat insa politehnica-aeronautica- si teologia, in paralel, doua ramuri ce se imbina, oarecum, pentru ca amandoua lucreaza cu cerul.

si iata-l punand bazele primului proiect pentru construirea unui supersonic, un proiect ambitios, ce are in spate ani de experienta si teste privind sfera aerospatiala.

Comstruirea unui supersonic de catre un tanar roman, ar fi, pentru Romania, echivalentul primului pas facut pe luna, tinan cond de faptul ca statul nu ajuta cu nimic dezvoltarea stiintei si tehnicii.

oare va reusi?

Edited by angelfire
Link to comment
  • Moderator

Asociaţia Română pentru Cosmonautică şi Aeronautică (ARCA) a anunţat că, la jumătatea lui 2011, începe testele cu primul avion supersonic românesc.

  • Upvote 1
Link to comment

Se va intampla in felul urmator: nu vor fi bani sa se realizeze proiectul, apoi va veni un baiat destept, din state , de regula, care are si o ruda pe la FMI si cumpara proiectul cu tot cu autor, iar la putin timp dupa aceea, SUA lanseaza un nou model de supersonic, mult mai performant decat tehnologia actuala in domeniu! Cam asta se va intampla.....

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.