Jump to content
POLITISTI.ro

In caz de altercatie cum trebuie sa procedez?


razvan0209

Recommended Posts

Am o curiozitate, in cazul in care un individ sau mai multi provoaca un scandal si incearca sa ma loveasca, cea mai buna metoda pentru a nu pati nimic din punct de vedere legal sau care sa afecteze admiterea la academia de politie in viitor ar fi sa nu ripostez si sa anunt politia,corect?

Link to comment
  • Member

Dar sincer cred ca topicul asta nu-si are rostul!In situatia pe care ai prezentat-o, mai bine stai acasa si te pregatesti pentru academie!Oricum dupa cum ai pus tu problema ma faci sa rad...pana la examenul de academie de anul viitor,peste doi sau trei ani ,depinde daca ai sa reusesti se poate intampla orice!

Link to comment

Stai in casa, nu te duce prin cluburi si nu deschide usa la necunoscuti! Cine stie ce se poate intampla? :naughty:

Lasand gluma la o parte, nu te stresa atata, pregateste-te pentru admitere si vezi-ti de viata ta! Viata este imprevizibila!

Link to comment

In conditiile in care esti atacat pe strada de unul sau mai multi indivizi ai doua variante, ori stai si infrunti situatia, rezultatul final fiind de cele mai multe ori imprevizibil, ori o rupi la fuga, pentru ca fuga este rusinoasa dar e sanatoasa.

Dupa poti anunta politia. De obicei totul se intampla in cateva secunde.

  • Upvote 1
Link to comment

Razvan0209, daca esti licean si te referi la violenta juvenila, care poate apare in curtea liceului, sau in afara acestuia, de cele mai multe ori iscandu-se o bataie intre doi sau mai multi tineri (elevi), ce poate degenera intr-o bataie generala, atunci sfatul meu este sa identifici din timp grupurile de tineri scandalagii si sa-i eviti pe ei si accederea in asemenea grupuri de persoane.

Pe de alta parte, un scandal, daca nu este generat de tine, poate fi evitat prin simpla indepartare de la fata locului. Think about it !  :good:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.