Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebări privind executarea silită pentru amenzi la tulburarea linisti publice

fairplay

Recommended Posts

Buna ziua, am primit 2 amenzi pentr-u tulburarea linisti publice si nu le-am platit, acum 2 luni mi-a venit de la primarie cum ca trebuie sa prestez niste ore in folosul comunitati eu nu eram in tara asa ca nu aveam cum sa fac orele, acum am fost invitat la politie, cum ca daca nu o sa fac orele in folosul comunitati o sa trimita dosarul inapoi (nu stiu unde) si o sa fac puscarie, dar intrebarea mea este, daca ma duc acuma si platesc amenzile mai trebuie sa fac si orele in folosul comunitati, problema e ca nu mai am nici foile cu amenzile... ce ar trebui sa fac Multumesc

• Moderator

Dacă plăteşti amenzile nu mai trebuie să faci orele în folosul comunităţii. Mergi la poliţie şi acolo colegii care au toate datele necesare te vor îndruma. 

• Moderator

Mergi şi explică-le problema pe care o ai, nu te limita doar să întrebi de agentul respectiv. Pentru că sunt multe situaţii în care omul nu vrea să stea de vorbă decât cu un anume poliţist, dar nu cred că e cazul tău. Explică-le care e problema ta, la fel cum ai făcut-o şi aici, iar cineva îţi va explica ce posibilităţi ai.

Mergi la primaria de la locul de domiciliu, respectiv la cei care se ocupa cu munca in folosul comunitatii si solicita o copie a proceselor verbale prin care ai fost sanctionat, le platesti si ulterior prezinti chitantele acelorasi functionari ai primariei. Politia nu mai detine niciun exemplar al proceselor verbale si nu te poate ajuta mai mult.Ai grija ca pe viitor sa nu mai tulburi linistea publica :good:

• Upvote 1