Jump to content
POLITISTI.ro

Telefonul unui strain face furori pe internet

Postare recomandată

Publicat

Salut, daca ati vazut pe facebook in ultima vreme a aparut un blog al unui strain (nustiu din ce tara germani sau olanda). Pe blog sunt postate mai multe poze cu "prieteni" maroni de nationalitate romana. Povestea strainului incepe in felu urmator acesta a fost in vacanta undeva in Spania iar telefonul lui a fost furat. Iar persoanele care au furat acel telefon mobil au uitat sa inchida aplicatia Dropbox de pe HTC iar acestia cand isi fac o poza "sucara" o urca pe dropbox iar contul de dropbox este de tip cloud si pozele sunt transmise pe PC-ul strainului care acesta ii foarte uimit de ce poze primeste pe dropbox din partea "prietenilor" maroni.

Acuma nustiu daca voi in calitate de politisti ati putea face ceva dar mie personal mi se pare ceva foarte injositor pentru Romania. Acuma spre ca poate s-ar putea sa se faca ceva in privinta persoanelor cu pricina.

Va rog sa cititi tot blogul si sa va uitati la poze sunt numa 2 pagini dar sunt 2 pagini cu dovezi cat pentru un dosar penal.Blogul este in engleza. Blog link:

http://thisguyhasmyhtc.tumblr.com/
  • Apreciez 1
  • Displace 7
Publicat

Scopul postului este de-a arata intr-un mod unor politisti ce-a patit acel strain. Iar daca este posibil sa se faca ceva sau nu.  

• Apreciez 1
  • Displace 6
Publicat

Misto vere .... negrii la americani, magrebienii la francezi, tiganii la noi...O sa ne amestecam pana o sa ajungem niste tuciurii cu lipici pe degete, creierii varza de manele si ceafa de porc, cu burtile pana la genunchi si cravate metalice,gratare in cimitir, dinti de nichel, puradei de 60 kile la 10 ani, castele cu turnulete in putinele parcuri ramase .... etc.Nu o sa mai avem istorie, respect, onoare, altruism, mostenire genetica, modele pentru copii si tineri...numai un mare rahat cu bling bling.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Ăştia sunt "rumânii" care merg în occident şi ne fac fală pe acolo, după care vin în ţară şi ţipă-n gura mare că noi poliţiştii suntem nişte ţărani obsedaţi să-i abuzăm pe ei "muncitorii din occident" ce aduc bani în ţară. Ne povestesc despre civilizaţie şi drepturi. Occidentali sadea vericule!!!

• Apreciez 2
Publicat

Dacă păgubitul a despus plângere acolo, iar colegii din ţara respectivă vor solicita ajutorul poliţiştilor români, sunt sigur că îi saltă ai noştri imediat. Sunt destule detalii în pozele respective care să ducă la identificarea lor. Iar ai noştri stau destul de bine la capitolul cooperare internaţională, majoritatea solicitărilor din partea colegilor străini sunt tratate cu operativitate şi maximă seriozitate. Nu trebuie decât să solicite ajutorul, iar canale de comunicare sunt destule, mai ales dacă avem în vedere că Poliţia Română a intrat în Schengen de câţiva ani buni, având acces la bazele de date comune.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Tu vorbesti de un posibil furt comis pe teritoriul unei tari straine in care parte vatamata e tot un strain si pt ca, vezi Doamne, autorul e roman, te-ai gandit tu, altruistule ce esti, sa arati politistilor intr-un mod ce a patit un strain. :slapb:

Pai daca tot esti bunul samaritean si nu mai poti de oful unei persoane pe care nu o cunosti, daca regretele fata de el nu-ti dau pace, daca nu mai poti dormi noaptea, du-te tu si arate-le politistilor intr-un mod, dar nu virtual, ci in viata reala. In carne si oase, te prezinti la o unitate de politie si faci un denunt cu manuta ta, cu nume, prenume, cu boletinul  in manuta si-ti asumi cele scrise pe hartie. Asta daca tot esti un cetatean model.

• Apreciez 1
Publicat

Daca ar fi sa fac chestia asta nu as vedea la ce l-as ajuta  in afara de faptul ca ar fi o alta bucata de hartie consumata care dupaia este arhivata si tinuta pentru urmatori 10 ani. Asa ca la miscarea asta ar fi numa o pierdere de timp pentru mine si pieredere de hartie. 

• Displace 5
  • Membru
Publicat

S-a deşteptat dintr-o dată spiritul civic în români şi din nou, ca de obicei, se pricep foarte bine la munca de poliţie. Mă întreb de ce dracu mai trebuie să facem o şcoală dacă românul s-a născut poliţist. Mulţi frustraţi pe lumea asta.

• Moderator
Publicat (modificat)

asta cam are cunostinte despre hartii, perioade de arhivare, etc....mie imi miroase a "copie de politist", mai ales ca scrisul il ajuta...Hmm....  :hmmmt:

Deci, ce esti ? jandar sau maidanez local ? fii "barbata" si recunoaste....

Modificat de Rober7
Publicat

Daca ii infractiune sa fac un asemenea post atuncea imi pare rau. Oricum era inevitabil ca asa ceva sa ajunga in mass media. Jurnalisti misuna dupa asemenea povesti. Oricum si gestul meu de-a face un asemea post a fost exagerat dar vroiam doar sa stiu ce se intampla in cazul cu pricina sau ce este de facut. Acuma nu imi imaginam ca gata voi de pe forum sa va luati sa ii arestati pe hoti cu pricina. Calm nu imi imaginam asa ceva am vrut numa sa vad ce pareri aveti  faptasi si de victima. Iar daca v-am dat iluzia ca ma cred politst mare imi pare rau sunt doar un civil care m-am documentat. Inteleg cand cineva se baga in ceea ce lucrezi si se crede mai bun ca tine in ceea ce faci dar se dovedeste a fi paralel dar eu nu am vrut sa ajung la acel nivel.

Publicat

Hmm, ce parere poti sa ai despre un ciorditor a carui femeie merge la produs si a carui puradel probabil ciordeste din buzunare sau cerseste? A ajuns in mass media, foarte bine..Crezi ca politistii care frecventeaza forumul sunt uimiti de aceasta poveste? Sunt satui de astfel de povesti pt ca sunt cotidiene. Si dupa ce pun laba pe un ciorditor ce crezi ca se intampla? Crezi ca au satisfactia sa vada ca munca lor este incununata de succes? Nu prea cred ca simte asta cand ciorditorul primeste verde de la magistrati sau fure in continuare. Si nu numai de la magistrati. Stiai ca legiuitorii au in plan un nou cod penal? Stiai ca acesta este unul mai relaxat fata de cel care este inca in vigoare? Numai ca cine fura azi un ou, maine sigur fura un bou pt ca nu este pedepsit si poimaine fura sigur si boul tau si al meu. Asa oameni, asa sistem, asa tara. Ce crezi ca mai este de tara asta, astfel incat ne-am face acum de rahat, cu situatia prezentata de tine? Suntem deja de rasul Europei de vreo 20 ani. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.