Jump to content
POLITISTI.ro

Locuintele de serviciu - probleme, imbunatatiri, etc

skunk

Recommended Posts

Lucrez la un post de Politie de mai bine de 6 ani, practic de cand am terminat scoala de la Campina ulterior liceului de Politie de la Buzau. Speram ca dupa 6 ani de plantoane sa nu ma apuce al 7-lea an de serviciu intr-o locuinta asigurata de catre Politie ca institutie, locuita in care s-au investit de catre aceeasi institutie 4 saci de ciment si 1050 de tigle care nu pot fi folosite din cauza ca modelul este diferit. Aceasta locuinta face parte din aceeasi cladire cu cea a postului si beneficiaza din punctul de vedere al conditiilor de trai de fix NIMIC in afara de apa curenta (introdusa pe banii si mei prin fortele mele proprii) si o soba pe lemne care saraca functineaza din plin pentu a compensa pierderile de caldura "asigurate" de ceea ce inseamna ferestre si usi.

Vreau sa precizez ca nu am inceput aceasta discutie pentru a fi compatimit, ci doar pentru a afla ce au facut alti colegi pentru a trai decent, adica macar pentru a avea o toaleta in casa la tara sau pentru a se asigura ca nu participa la incalzirea globala prin pierderile de caldura ale locuitei(evident, pierderi suferite de catre buzunar).

De asemenea vreau sa precizez ca am intretinut aceasta locuinta cat am putut de bine, iar investitiile care le-am facut pana acum au fost de natura a-mi crea un sentiment de confort si nu a-mi crea un confot real(zugraveli si mici reparatii).

Va rog domnilor colegi sa va puneti in pozitia mea, adica in pozitia politistului de la tara, tatal unui copil de 11 luni, cu o sotie care nu mai are somaj, fara proprietati, fara parinti si socri avuti si sa imi spuneti ce ati face pentru a trai mai bine avand in vedere faptul ca salariul actual nu iti permite sa te imprumuti de la o banca si, evident, fara a-mi pata imaginea de politist onest si corect.

Multumesc anticipat pentru atentie si le urez tuturor colegilor sarbatori fericite si un an mai bun din toate punctele de vedere. Numai bine

• Upvote 3

Nu cred ca ai nevoie de sfaturi. Intotdeauna sunt gratuite. Esti singurul in masura sa judeci realitatea asa cum este ea, cu bune, cu rele....Inca esti tanar si cu puterea de munca...nu-ti irosi zilele intr-un sistem putred care, cu greu cred ca se va ma putea schimba ceva in bine, in autoritate, in legislativ etc..Daca iti iubesti meseria, asa cum o facem 99,99 % din cei ce posteaza pe aici, ramai in sistem, daca NU....te-ai orientat gresit asupra profesiei si este necesara o schimbare.Unde te vezi dupa 10 ani in MAI, cu copil mic inca si in nevoi si cu sotia prin alte ciolturi ale lumii ( ca in tara asta e greu cu jobul )..Judeca si ia decizii singur. Iti doriM, deasemeni, SARBATORI FERICITE, SANATATE FAMILIEI SI CELOR DRAGI AI...LA MULTI ANI !!!

Cauta un post de politie unde conditiile sunt mai bune.

Ai deja 6 ani la acel post si un copil care merita ceva mai bun.

Nu cred ca un sef sanatos la cap nu va intelege situatia.

Parerea mea. :emo-yessir:

• Moderator

Elvis...ia arata-mi si mie postul ala de politie unde conditiile sunt mai bune. Eu am rezistat 2 ani in cladirea postului avand absolut aceleasi probleme descrise de catre colegul nostru si pana la urma m-am mutat la tata acasa inapoi.. E bataie de joc in rahatul asta de minister numit de Interne.

Kmcoio nu generaliza.

Cunosc foarte bine situatia politistilor de la posturile din judetul meu.

Unele posturi ar trebuii sa intre in patrimoniul UNESCO insa altele ,putine la numar, au 3 margarete.

Si daca o sa treci prin Dolj sa opresti in comuna Rast sa vezi mica Elvetie din romanica.

Insa aici au fost inundatii si au contruit postul de la fundatie pana la centrala pe lemne.Vechiul post arata rau.

Au garaj pentru masinile de serviciu, un apartament cu trei camere pentru seful de post ,doua cu doua camere si o garsoniera pentru ajutori.

Si daca iti vine sa crezi au mai multe birouri decat politistii din schema, sala de primire, calculatoare ,imprimanta, apa rece curenta si calda cand le doreste inimioara.

Ai dreptate sunt rare cazurile dar sunt.

Nu sunt toate distruse.

Problema care se pune este cea a ajutorilor care trebuie sa isi gaseasca gazda, pentru ca majoritatea sefilor de post locuiesc in cladirea postului de politie.

Ceilalti sunt cantitate,, neglijabila " sau ,,victime colaterale".

Pana cand conditiile de viata de la posturile de politie nu se vor imbunatatii , politistii tineri nu vor dorii sa lucreze in mediul rural si numarul rapoartelor de mutare va creste cu fiecare an.

Si inca ceva, omul sfinteste locul. Daca cei dinaitea nostra nu au avut grija..... pentru ca chiar daca o sa ma contrazici, unele posturi care au fost nou construite arata jalnic.

Daca mai vrei exemple din Dolj o sa iti mai dau, daca te bate gandul sa vii aici.

Cu stima. :emo-yessir:

Edited by Elvis