Jump to content
POLITISTI.ro

Hartuire telefonica

blacktulip

Recommended Posts

buna ziua,

am o problema si as vrea sa va cer un sfat pentru ca nu stiu ce sa fac...am nr de telefon de peste 10 ani si nu mi s-a mai intamplat...zilnic, zi si noapte primesc apeluri cu necunoscut sau cu numar pur si simplu, care cer cu Aura, solicitand servicii sexuale si spun ca au gasit numarul pe o scara de bloc din zona muncii/basarabia cu o asemenea oferta...sunt un om normal deci am dusmani, am facut cateva reclamatii la ANPC...dar asemenea servicii nu am oferit niciodata, iar in zona aia nu cunosc pe nimeni. prenumele l-am folosit, ca e unul din cele de botez, dar doar la gen coafor, internet pentru ca am si o adresa cu numele de fata si acest prenume...unul din hartuitori chiar mi-a trimis si mesaj cu ce vrea si unde pot gasi numarul meu scris...am incercat orice, sa le spun ca au gresit persoana, a raspuns si sotul meu la telefon dar nimic, ma deranjeaza ingrozitor si imi dau o senzatie de neliniste...ce pot sa fac in acest sens? multumesc

Ai fost acolo unde ti-au spus cei care te-au sunat cum ca numarul ti-e afisat in public?

Ai gasit numarul tau?

Daca da si daca ai mai gasit si in alte locuri atunci ar fi bine sa-ti schimbi numarul, daca nu atunci incepe sa rupi afisele daca sunt asa ceva si sa cautia pe internet numarul tau, poate este publicat si pe aici.

SAU, redirectioneaza toate numerele care nu sunt in agenda catre un numar de genul 12321321 si se rezolva, dar te pot suna doar cei care sunt in agenda ta.

Edited by DaLy

mda...o sa ma gandesc,ma duc la adresele alea sa vad daca gasesc ceva, pe net nu e decat in anunturi dar de gen imobiliar, am gasit un nr care m-a sunat pe net intr-un anunt, altul mi-a zis ca a vazut ceva in alta zona...cred ca cineva vrea sa ma sicaneze, si intr-un final ajung sa fac plangere la politie sa-i gaseasca pe cei cu necunoscut ca pe ceilalti ii dau eu...numarul de telefon nu poate fi schimbat din pacate, trebuie altfel rezolvat.multumesc

...

SAU, redirectioneaza toate numerele care nu sunt in agenda catre un numar de genul 12321321 si se rezolva, dar te pot suna doar cei care sunt in agenda ta.

SAU directioneaza-le catre unul dintre numerele care te tot suna...sa vezi ce o sa ii placa..:))

SAU directioneaza-le catre unul dintre numerele care te tot suna...sa vezi ce o sa ii placa.. :))

Dar atunci ii va aparea numarul ei, apare ca si cum ea ar suna, asta e problema... sau ar putea sa redirectioneze catre un numar care este taxabil :)) gen alea de la teleshoping, etc.

De sanctiona n-o sa fie sanctionat, atat timp cat numarul tau a fost public, inseamna ca nu ti l-ai protejat tu cum trebuia si nu l-ai dat la cine trebuia.

Edited by DaLy

Daca nu vrei sa schimbi numarul,atunci schimba telefonul si alegi optiunea respingere numere cu necunoscut sau respingere apel cu mesaj

Edited by drAGO5

• Moderator

Dar atunci ii va aparea numarul ei,

sau ar putea sa redirectioneze catre un numar care este taxabil

Te rog abtine-te sa mai dai sfaturi, spui numai prostii.

• Upvote 2

Te rog abtine-te sa mai dai sfaturi, spui numai prostii.

A il suna pe B;

B ii redictioneaza apelul care C;

B plateste convorbirea redirectionata catre C, aici apare si numarul lui.

Nu vorbesc prostii, documenteaza-te si incearca, apropo o sa ai nevoie de abonament pentru redirctionare ( asta in reteua Orange), asta uitasem..

@blacktulip

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklist&hl=ro

Pe iOS ai preinstalata aplicatia.

Edited by DaLy

Cineva ti-a publicat nr de tel cu diferite anunturi (imobiliare sau sexuale) ca sa fii hartuita de altii. Cum ar putea cineva sa descopere cine a facut-o? Poate doar daca nr tau a fost pus pe internet, ar fi o sansa ca sa se vada de la ce adresa s-a realizat. Cel mai simplu iti schimbi nr de tel si trimiti sms cu noul nr de tel la toate persoanele din agenda.