Jump to content
POLITISTI.ro

De ce politia tolereaza ilegalitatile comise de biciclisti

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Desi sunt Biciclist (atentie nu am permis de conducere si conduc pe drumurile publice doar bicicleta respectand codul rutier) mi se pare anormal sa vad in trafic si nu o data cum politia trece cu vederea un biciclist care trece pe rosu, macar sa fluiere dupa el, daca nu il opresc si sa ii dea amenda, si nici sa ajung de "rasul curcilor" pentru ca eu cu bicicleta opresc la semafor cand circul pe carosabil la fel ca si celelalte masini, si aici ma refer la remarci ironice atat de la soferi cat si de la politistii comunitarii care imi spun ca sunt fraier ca stau la semafor. E drept ca cei de la rutiera m-au felicitat pentru asta, Dar vreau sa vad si biciclisti opriti la filtrele pentru alcool, vreau sa vad si biciclisti amendati pentru nerespectarea culorii semaforului, vreau un trafic mai civilizat, sau ceea ce cer eu e o utopie?

Modificat de yo3ies
Publicat (modificat)

Ca nu vezi tu, nu inseamna ca nu se aplica sanctiuni si acelor categorii de participanti la trafic. Cat despre "de rasul curcilor", se spune ca fiecare se simte cum e. Nu inteleg de unde frustrarea ca esti corect, indiferent ce ar spune x sau y.

Modificat de zcatalin
  • Moderator
Publicat

Faptul că tu respecţi regulile de circulaţie denotă că eşti civilizat, că te respecţi pe tine în primul rând. Cei ce ţi-au zis că ai fi de râsul curcilor sunt nişte proşti făcuţi grămadă, nişte cocalari penibili, indiferent din ce categorie profesională ar face parte. Nu e exclus să dai şi de poliţişti din Poliţia Română cu astfel de mentalităţi bolnave, că şi poliţiştii provin tot din această solcietate, nu sunt mai breji sau mai răi, sunt exact la fel.

Tu continuă să respecţi legea, pentru că te respecţi în primul rând pe tine, iar în acest fel nu vei fi pus în situaţiile neplăcute, să te oprească vreun poliţist sau gardian public, să plăteşti amenzi. Respectarea legii NU este o slăbiciune, ba din contră, este o dovadă de civilizaţie şi mentalitate sănătoasă.

Cei ce încalcă legea şi cred că sunt mai grozavi sau şemcheri, de fapt sunt nişte parveniţi penibili, incapabili să se adapteze unor reguli.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Stii care e problema mare, ca nu vad eu, cand vezi zilnic lucruri din astea pe sub nasul politistilor si nimeni nu pare sa ia nici o masura, iti cam pui intrebari, stii vad destul de des asta circuland zilnic cu bicla cam 60-80 km pe zi prin Bucuresti. 

Ai dreptate Catalin ideea nu e ca ma va pune pe ganduri vreo remarca sa nu respect legea, doar ca vreau sa vad cat mai putini biciclisti idioti, si parerea mea e ca nu pot fi dsciplinati decat prin amenzi

Modificat de yo3ies

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.