Jump to content
POLITISTI.ro

Operatie la umar,cicatrice,dar fara defect in miscare


radu1995

Recommended Posts

Acum 3 ani de zile am fost operat la umaru-l stang,dupa operatie mi-a ramas cicatrice,insa nu am nici o problema cu mana,lucrez,fac sala,am fost declarat apt la scoala de soferi,insa am o nelamurire mare in legatura cu admiterea mea la Academia de politie...pe multi oameni i-am intrebat daca pot sa merg cu cicatricea pe care o am,dar nu am primit niste raspunsuri prea pozitive...si am zis sa incerc si pe acest forum de specialisti...intrebarea mea este daca pot sa fiu declarat admis la Scoala Agenti de Politie"Vasile Lascar" CAMPINA,,cu operatia...va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi,va multumesc anticipat!!!

Link to comment

  Trebuie sa mergi la centrul medical judetean al MAI din judetul tau pentru a fi supus unui examen medical. Cei de acolo sunt in masura sa iti spuna daca esti apt din punct de vedere medical pentru a putea participa la examenul de admitere in scoala de politie. Bafta!

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Tot cei de la centrul medical judeţean sunt şi cei în măsură să stabilească dacă cicatricea ta poate fi considerată ca fiind un semn particular din categoria celor ce au ca şi consecinţă respingerea la vizita medicală. În rest noi doar ne putem da cu părerea, dar răspunsul sigur numai acolo îl poţi afla.

De exemplu, eu personal nu cred că vei avea probleme.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.