Jump to content
POLITISTI.ro

O recomandare oficială constituie un avantaj pentru a urma o cariera de politist

morosanu1993

Recommended Posts

Buna ziua ! as dori si eu niste pareri sau raspunsuri ! 

Am prins la inceputul anului 2 talhari ce a talharit o batrana am alergat dupa ei si iam imobilizat pana a sosit politia ! am primit o recomandare de la IPJ Timis si o scrisoare de multumire 

Mai adaug ca fac sport de performanta lupte  de 13 ani la nivel inalt(loturi nationale concursuri internationale) am 1.85 si 87 kg   

Acestea ar putea fi un avantaj pentru a  urma o cariera de politist ? M-ar ajuta acea recomandare? 

Precizez ca si tatal meu este politist si stiu despre ce este vorba in mare 

Bacalaureatul l-am luat cu o medie mare 

Multumesc ! 

P.S  Ma scuzati pentru gafa din titlu neatentie ! 

Edited by morosanu1993
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Felicitari pentru fapta ta!

Esti sigur ca vrei sa devii politist?

Daca da, trebuie sa sustii examenul de admitere la una din scolile de politie ale MAI, iar dupa absolvire vei deveni ofiter sau agent de politie.

Recomandarea nu te ajuta pentru a fi admis!

• Member

Ca sa intri in Politie trebuie sa absolvi Academia de Politie sau una dintre Scolile de Agenti de Politie altfel nu ai cum sa devii politist!Felicitari pentru fapta buna pentru care ai facut-o ,iar despre ea poti sa amintesti in autobiografia pe care trebuie sa o depui la dosarul de inscriere pentru examenul de admitere la una dintre scolile de Politie si eventual poti sa atasezi o copie si dupa multumirea de la IPJ!Daca vrei sa incerci iti urez bafta!

Sache...vezi ca morosanu a precizat ca tatal sau este politist si cam stie ce inseamna asta...deci nu inteleg rostul intrebarii :" sigur vrei sa devi politist?"

Edited by cipri83

Si daca este politist asta nu inseamna ca stie ce inseamna acest lucru sau ca vrea sa devina politist!

Sau poate se gandea ca se prezinta cu recomandarea la poarta unei scoli de politie si o sa fie primit fara examen! :naughty:

• Upvote 1
  • Downvote 1

Nu ma-ti inteles ! stiu , am habar despre ce inseamna ofiter -sub-ofiter unde se dau examenele ! in ce consta examenele! sunt foarte bine informat despre acest lucru si nu fug de proba sportiva care este cv normal ptr mine si nici de examen care dupa ce am vazut ce sa dat in 2013 mi se par simple mai ales la istorie ! am intrebat doar daca acea recomandare reprezinta un avantaj ! 

• Member

Un avantaj reprezinta pentru tine,in sensul ca daca reusesti sa ajungi politist o sa stii ce ai de facut daca ai sa te ma lovesti de astfel de situatii!Intelege ce ti-am explicat noi pana acuma: ca sa ajungi politist trebuie sa treci de examene , daca vrei sa sari gardul esti privit ca un jandarm,sau orice alta "natie"care au trecut in Politie pe usa din dos!

Si inca un lucru:ceea ce ai facut tu sa stii ca o face un politist zi de zi si nu se asteapta la "lauri" pentru ca isi face doar datoria...asta este datoria lui!Normal ca in final dupa rezultate bune vine si avansarea!