Jump to content
POLITISTI.ro

Bărbat suspectat de viol reţinut de poliţişti


DanielBAD

Recommended Posts

  • Member

In cele din urma persoana cautata pentru violul din zona lacului Floreasca a fost prinsa.

 

Principalul suspect în cazul jurnalistei violate marţea trecută în centrul Capitalei a fost prins, aseară, de poliţiştii bucureşteni. Potrivit primelor informaţii, bărbatul are 32 de ani şi este recidivist. Acesta a fost eliberat în iulie, după o condamnare de 11 ani pentru tâlhărie şi viol.

 

UPDATE: Bărbatul suspectat de viol a fost condamnat în 2006 la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, fiind eliberat din penitenciar la începutul lunii iulie. În acest an, Ninel Mogoşeanu a cerut liberarea condiţionată, Bărbatul fusese încarcerat din 2005 şi ar fi trebuit să fie pus în libertate de drept în 2016, respectiv după ce ar fi executat integral pedeapsa de 11 ani de închisoare. El a cerut liberarea condiţionată după ce a executat două treimi de pedeapsă, iar instanţa de la Judecătoria Găeşti i-a aprobat-o pe 27 iunie constatând că a îndeplinit toate condiţiile. "Atrage atenţia condamnatului asupra dispoziţiilor privind efectele liberării condiţionate, în sensul că, dacă în intervalul de timp de la liberare şi până la împlinirea duratei pedepsei condamnatul săvârşeşte din nou o infracţiune, se poate dispune revocarea liberării condiţionate, caz în care pedeapsa stabilită pentru infracţiunea săvârşită ulterior şi restul de pedeapsă rămas de executat din pedeapsa anterioară se contopesc, putându-se aplica un spor până la 5 ani", a fost singurul avertisment pe care instnţa i l-a dat violatorului.

 

UPDATE: Bărbatul acuzat de viol a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru adevarul.ro, că bărbatul a încercat luni să mai violeze o femeie, o secretară, însă aceasta a reuşit să scape. „Suspectul a fost reţinut luni seara, după ce anchetatorii i-au percheziţionat apartamentul, unde au fost găsite hainele cu care era îmbrăcat la momentul violului. În plus, suspectul a fost recunoscut şi de jurnalista violată, după o recunoaştere din grup. I-au fost prelevate şi probe ADN care au confirmat ca el este persoana cautată”, au mai precizat sursele citate.

 

Sursa Adevarul.ro

 

Felicitari tututor celor implicati.  :good:

  • Upvote 5
Link to comment

Bărbat suspectat de viol reţinut de poliţiştii bucureşti

 

Poliţiştii din cadrul DGPMB – Poliţia Sectorului 1, au identificat şi depistat un bărbat de 32 de ani, cunoscut cu antecedente penale, suspectat de faptul că, la data de 10.09.2013, ar fi violat o tânără în zona lacului Floreasca.

Încă din momentul sesizării, prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul că o tânără de 23 de ani ar fi fost abuzată sexual în zona lacului Floreasca, poliţiştii Capitalei au demarat activităţile specifice în vederea identificării agresorului.

În fapt, la data de 10.09.2013, în jurul orei 17.00, Poliţia Capitalei a fost sesizată, de către partea vătămată, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona Dorobanţi – Perla, ar fi fost acostată de un bărbat, care ar fi ameninţat-o cu un cuţit pentru a-l urma în Parcul Perla.

În continuare, bărbatul i-ar fi solicitat tinerei să-l urmeze pe Calea Floreasca. Din investigaţiile efectuate a rezultat faptul că, fără a reacţiona în vreun fel sau a striga după ajutor, tânăra a parcurs , împreună cu suspectul, mai multe sute de metri. În momentul în care au ajuns în zona lacului Floreasca, sub ameninţarea cuţitului, aceasta ar fi fost supusă unor acte de perversiune sexuală.

Complexul de activităţi specifice, desfăşurate de către poliţiştii Capitalei, a condus la identificarea, prinderea şi reţinerea, în data de 16 septembrie a.c., a principalului suspect. Precizăm faptul că acesta era monitorizat, aflându-se în atenţia poliţiştilor Secţiei 5, întrucât fusese eliberat recent din penitenciarul în care executa o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În baza probelor existente şi a unui mandat emis de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, poliţiştii Secţiei 1 au efectuat, în data de 16.09.2013, o percheziţie la domiciliul bărbatului suspect, unde au identificat obiectele vestimentare cu care cel în cauză ar fi fost îmbrăcat la data comiterii faptei.

Suspectul a fost reţinut de către poliţiştii bucureşteni, în ziua de 17.09.2013 fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Serviciul Informare și Relaţii Publice - D.G.P.M.B.

Link to comment
  • 7 months later...
Bărbat bănuit de tentativă la viol, prins de poliţiştii bucureşteni
 
La data de 21 aprilie a.c., poliţiştii bucureşteni au identificat şi depistat un bărbat, în vârstă de 23 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tentativă la viol.
 
Poliţia Capitalei a fost sesizată, la data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 05.30, de către o tânără, în vârstă de 28 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla pe o alee pietonală din sectorul 1, un bărbat ar fi încercat să o violeze. 
Din cercetările efectuate, poliţiştii bucureşteni au stabilit faptul că ar fi fost atacată de un bărbat şi prin acte de violenţă ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale fără acordul ei, însă aceasta a reuşit să se apere şi să scape.
 
La scurt timp, polițiștii Capitalei au identificat bărbatul şi l-au condus la sediul Secţiei 2 Poliţie, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs fapta.
 
Judiciariştii bucureşteni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.
 
D.G.P.M.B. - Serviciul Informare și Relații Publice
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.