Jump to content
POLITISTI.ro

Furt de la copiii cu dizabilitati + bataie


Petrihai

Recommended Posts

Salutare,

 

O fosta profesoara de la o scoala speciala (pentru copii cu dizabilitati), mi-a spus de mai multe nereguli pe care le-a observat.

 

Una din probleme este ca se fura din mancarea copiilor. Acestia servesc in fiecare dimineata doua felii de paine cu margarina, o cana mica de lapte si un mar. Urmatoarea masa se serveste la ora 12/13, unde primesc felul I si felul II, in cantitati foarte mici. Un copil dezvoltat fizic normal, la varsta de 17 ani, nu are cum sa se sature din aceste portii. In schimb directoarea, cativa profesori si personalul auxiliar manaca portii normale,cel mai probabil, din portiile copiilor.

O alta problema ar fi faptul ca unii profesori sunt foarte agresivi fata de copiii care sunt orfani de ambii parinti. Le aplica pedepse fizice cu o coada de matura. 

 

Profesoara care a semnalat toate aceste nereguli doreste sa isi pastreze locul de munca si de aceea nu vrea sa poata fi identificata, dar in cazul unui proces este dispusa sa vina ca martor.

 

As dori sa imi dati un sfat, deoarece nu as vrea sa fie luate masuri cat mai repede posibil.

 

Link to comment
  • Moderator

Mergi in audienta la seful Politiei din localitatea (comuna, oras, municipiu) unde locuiesti si expune problema in detaliu. Acesta este cel mai in masura sa analizeze si sa repartizeze lucrarea formatiunii competente.Si cred ca AI VREA sa fie luate masuri :D

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.