Jump to content
POLITISTI.ro

Duminica noaptea liber la plimbari fara rovigneta

Postare recomandată

Publicat

Dacă nu aveţi rovinietă şi vreţi să efectuaţi un drum extraurban fără emoţii, duminică, între miezul nopţii şi cinci dimineaţa aveţi la dispoziţie o fereastră oferită de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Conform acesteia, sistemul de emitere, gestiune, control şi monitorizare a rovinietei nu va funcţiona duminică noaptea, din cauza efectuării unor activităţi de up-grade şi mentenanţă. În intervalul 0.45 - 3.15, sistemul va fi oprit, neputându-se elibera roviniete în niciunul din punctele de distribuţie. De asemenea, din cauza opririi planificate a sistemului, nu vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale utilizatorilor care nu deţin rovinietă valabilă în data de 13 decembrie, în intervalul orar 0.30 - 5.00. Rovinieta electronică a intrat în vigoare începând din 1 octombrie pe întreg teritoriul României. Tot de la 1 octombrie a fost introdus şi tariful de utilizare a reţelei de drumuri naţionale pentru 90 de zile, aplicat la toate categoriile de vehicule. Tarifele rovinietei rămân neschimbate. Rovinietele achiziţionate deja îşi menţin valabilitatea până la data expirării.

Publicat

am avut o urgenta in ziua de joi si am plecat pe DN1 spre Ploiesti fara rovigneta cumparata (masina este noua, abia am inmatriculat-o). sunt curios daca imi vine amenda prin posta.

• Moderator
Publicat

Și ce mașină ți-ai luat în vremurile ăstea de criză profundă?? B)

Publicat

un Hyunday i30 :) in materie de masini nu sunt pretentios - sa tina la tavaleala, garantie mare si sa consume putin. la 5 ani (cind se termina garantia, in general) le vind si imi iau alta. Mai am un Volvo XC90 insa sotia se plimba cu el 99% din timp.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

....pentru cine nu stie, Maxu08 castiga si cate 10 k euro pe luna in perioadele bune. Asa ca nu va agitati. :emo-yessir:

Publicat

nu imi mai face reclama, sunt insurat deja :) daca as fi avut resursele materiale de astazi cind eram burlac .... alta viata :)

• Moderator
Publicat

Ba din contră, e mai bine că nu le-ai avut pe vremea burlăciei. :clip:

Sinceritatea sentimentelor scade și capacitatea de a trece peste incompatibilități crește, direct proporțional cu consistența veniturilor. :naughty:

• Membru
Publicat (modificat)

Cataline, datorita rationamentului tau eu iubesc si sunt iubit cu PASIUNE...dar pasiune nene, intelegeti voi? :naughty:

Modificat de Kmcoio
Publicat

atunci de va plingeti ca salariile sunt mici? cel putin aveti dragoste pura din partea consoartelor :) asta conteaza, nu?

• Moderator
Publicat

Contează până faci alegerea ... după aceea încep să apară necesitățile, copii, casă, rate, etc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.