Jump to content
POLITISTI.ro

Duminica noaptea liber la plimbari fara rovigneta


Dan

Recommended Posts

Dacă nu aveţi rovinietă şi vreţi să efectuaţi un drum extraurban fără emoţii, duminică, între miezul nopţii şi cinci dimineaţa aveţi la dispoziţie o fereastră oferită de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Conform acesteia, sistemul de emitere, gestiune, control şi monitorizare a rovinietei nu va funcţiona duminică noaptea, din cauza efectuării unor activităţi de up-grade şi mentenanţă. În intervalul 0.45 - 3.15, sistemul va fi oprit, neputându-se elibera roviniete în niciunul din punctele de distribuţie. De asemenea, din cauza opririi planificate a sistemului, nu vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale utilizatorilor care nu deţin rovinietă valabilă în data de 13 decembrie, în intervalul orar 0.30 - 5.00. Rovinieta electronică a intrat în vigoare începând din 1 octombrie pe întreg teritoriul României. Tot de la 1 octombrie a fost introdus şi tariful de utilizare a reţelei de drumuri naţionale pentru 90 de zile, aplicat la toate categoriile de vehicule. Tarifele rovinietei rămân neschimbate. Rovinietele achiziţionate deja îşi menţin valabilitatea până la data expirării.

Link to comment

am avut o urgenta in ziua de joi si am plecat pe DN1 spre Ploiesti fara rovigneta cumparata (masina este noua, abia am inmatriculat-o). sunt curios daca imi vine amenda prin posta.

Link to comment

un Hyunday i30 :) in materie de masini nu sunt pretentios - sa tina la tavaleala, garantie mare si sa consume putin. la 5 ani (cind se termina garantia, in general) le vind si imi iau alta. Mai am un Volvo XC90 insa sotia se plimba cu el 99% din timp.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Ba din contră, e mai bine că nu le-ai avut pe vremea burlăciei. :clip:

Sinceritatea sentimentelor scade și capacitatea de a trece peste incompatibilități crește, direct proporțional cu consistența veniturilor. :naughty:

Link to comment
  • Moderator

Cataline, datorita rationamentului tau eu iubesc si sunt iubit cu PASIUNE...dar pasiune nene, intelegeti voi? :naughty:

Edited by Kmcoio
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.