Jump to content
POLITISTI.ro

ATM-locuri M.A.I.

Postare recomandată

Publicat

Imi puteti spune cu ce se ocupa ofiterii M.A.I. care au terminat la ATM, in special la specializarea Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională? Din cate stiu eu cu urmarirea telefoanelor si alte lucruri specifice se ocupa cei de la SRI, dar in cadrul politiei cu ce se ocupa un astfel de absolvent? 

• Moderator
Publicat

Cel mai probabil ajunge pe la o structură de Comunicaţii care are ca principală atribuţie realizarea, întreţinerea şi administrarea sistemului informatic şi de comunicaţii al poliţiei şi a bazelor de date. Toţi aşa zişii "poliţişti" şcoliţi pe acolo se visează gaura din covrig şi miezul de fanta, dar specializările de acolo sunt pentru serviciile de logistică şi suport, nu pentru serviciile operative.

Nu are nicio legătură munca de informaţii cu specializarea Calculatoare şi sisteme informatice.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Nu stiu daca am apucat sa scriu asta:

Promotia 2013 a Academiei de Politie, arma Politie, nu a fost incadrata. Cica nu este  bani. Ei bine, in timp ce fraierii care au vrut sa se faca politisti si care s-au gandit ca calea normala este de a face o scoala de politie sau Academia stau banca astepand, cei care au absolvit ATM, AFT (si alte abrevieri) pe locuri de MAI nu doar ca au fost incadrati la timp, dar si pe locuri de ofiteri de politie operativi.

Speta reala: cunosc un baiat care a terminat in vara aceasta Academia Navala  ca inginer motoare nava si a fost incadrat in augut ca ofiter de politie intr-o structura operativa a Politiei, ba chiar ca organ de cercetare penala, in timp ce prostii care au terminat Academia de Politie si s-au pregatit special pt asta stau si asteapta. Cum ar fi sa se duca ei ingineri pe vas dupa gandirea celor de la MRU? :doh:

Poltica resurselor umane e de CACAO in ministerul asta. Sunt vai mama lor. Repet. Incadrezi un inginer de marina ca politist, pentru ei sunt locuri si bani, pentru un politist... nu sunt locuri de politisti. A mai vazut vreo tara civilizata o astfel de anomalie?

• Apreciez 3
Publicat

Dar cum a putut fi incadrat? Nici macar nu cred ca sunt locuri pt MAI la academia navala si in plus ce cunostinte are el despre activitatea politieneasca ? Parca se semna un contract cu MApN cand incepeai academia sau a fost pe locuri civile? ceea ce ii mai ciudat zic eu.

Publicat

Am inteles, dar oricum baietii astia studiaza materii tehnice nicidecum unele care sa ii ajute in munca de politist, ma gandesc ca scopul pregatirii lor este intretinerea/ comanda navelor pazei de coasta.

• Moderator
Publicat

Această anomalie e una din dramele acestei instituţii. Poliţiştii sunt pe cale de dispariţie în instituţia asta, Poliţia Română. Avem tot felul de aşa zişi specializaţi, rataţi în domeniile lor, ce se infiltrează în poliţie.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.