Jump to content
POLITISTI.ro

Plangere penala impotriva mea la politie

Mirunamaria

Recommended Posts

• Moderator

Evidenţa centralizată a dosarelor penale se ţine de către Parchet, care este instituţia ce atribuie un număr unic fiecărei lucrări penale. Poţi depune o cerere la Parchet în care să soliciţi să ţi se comunice acest lucru. 

Cu buletinul merge doar la Provident :)) Poti afla astfel de informatie si de la politie, daca soliciti in scris , insa nu primesti raspunsul pe loc ci in termenul legal de 30 zile. 

Ha ha, ce am mai ras :P pt cine e obisnuit cu astfel de pb, cred si eu ca e simplu, dar pt cineva care e pt prima oara fata in fata cu asa ceva... multumesc de info :)

• Downvote 2
  • 5 years later...
  • Marius changed the title to Plangere penala impotriva mea la politie
  • Member

Se solicită la organul de politie care are dosarul în lucru sau la unitatea de parchet unde e înregistrat dosarul si se aproba de procuror, dar doar daca ai calitatea de suspect. 

Mi-au spus ca pot solicita informatii numai daca sunt suspect/inculpat in dosar si deocamdata dosarul este in lucru si nu s-a stabilit...deci ce pot face ca sa aflu despre ce e vorba? mi-e frica sa iau un city-break sa nu ma opreasca la vama sau ceva de genul asta....plangerea este depusa de 5 luni deja....am inteles ca poate sta acolo si 2 ani......si eu chiar nu pot afla despre ce e vorba in ea?

• 1 year later...

Cum pot verifica dacă a fost depusă plângere împotriva mea ? Mi s-a spus ca va fi depusă plângere împotriva mea in urma săvârșirii unor fraude online , as vrea sa știu cum pot verifica dacă au fost sau nu depuse acele plângeri , pentru a încerca sa remediez situația , pentru ca nu mai pot lua contactul cu persoanele respective din cauza faptului ca nu mai am acces la cartela folosită și la respectivul cont de pe care am dat țepele. Mulțumesc anticipat!