Mirunamaria 3 Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Buna ziua, Va rog frumos, imi puteti spune cum si unde pot verifica daca exista o plangere penala facuta impotriva mea? Va multumesc! Link to post Share on other sites
0 Moderator Catalin 9,007 Posted September 5, 2013 Moderator Share Posted September 5, 2013 Evidenţa centralizată a dosarelor penale se ţine de către Parchet, care este instituţia ce atribuie un număr unic fiecărei lucrări penale. Poţi depune o cerere la Parchet în care să soliciţi să ţi se comunice acest lucru. Link to post Share on other sites
0 Mirunamaria 3 Posted September 5, 2013 Author Share Posted September 5, 2013 Ma gandeam ca merge sa intreb la politie, cu buletinul. Va multumesc frumos! 1 Link to post Share on other sites
0 drAGO5 767 Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Cu buletinul merge doar la Provident Poti afla astfel de informatie si de la politie, daca soliciti in scris , insa nu primesti raspunsul pe loc ci in termenul legal de 30 zile. Link to post Share on other sites
0 Mirunamaria 3 Posted September 5, 2013 Author Share Posted September 5, 2013 Ha ha, ce am mai ras pt cine e obisnuit cu astfel de pb, cred si eu ca e simplu, dar pt cineva care e pt prima oara fata in fata cu asa ceva... multumesc de info 2 Link to post Share on other sites
0 adyyy7 0 Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Buna seara, Care este procedura prin care pot solicita o copie de pe o plangere(nefondata si aberanta) depusa impotriva mea la o sectie de politie? Va multumesc. Link to post Share on other sites
0 Membru Ben 1,891 Posted February 28, 2019 Membru Share Posted February 28, 2019 Se solicită la organul de politie care are dosarul în lucru sau la unitatea de parchet unde e înregistrat dosarul si se aproba de procuror, dar doar daca ai calitatea de suspect. Link to post Share on other sites
0 adyyy7 0 Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 (edited) OK..multumesc...dar care e procedura? o simpla cerere? care sa contina ceva elemente obligatorii ? Edited February 28, 2019 by adyyy7 Link to post Share on other sites
0 adyyy7 0 Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Mi-au spus ca pot solicita informatii numai daca sunt suspect/inculpat in dosar si deocamdata dosarul este in lucru si nu s-a stabilit...deci ce pot face ca sa aflu despre ce e vorba? mi-e frica sa iau un city-break sa nu ma opreasca la vama sau ceva de genul asta....plangerea este depusa de 5 luni deja....am inteles ca poate sta acolo si 2 ani......si eu chiar nu pot afla despre ce e vorba in ea? Link to post Share on other sites
0 StefanElChapo 0 Posted January 2 Share Posted January 2 Cum pot verifica dacă a fost depusă plângere împotriva mea ? Mi s-a spus ca va fi depusă plângere împotriva mea in urma săvârșirii unor fraude online , as vrea sa știu cum pot verifica dacă au fost sau nu depuse acele plângeri , pentru a încerca sa remediez situația , pentru ca nu mai pot lua contactul cu persoanele respective din cauza faptului ca nu mai am acces la cartela folosită și la respectivul cont de pe care am dat țepele. Mulțumesc anticipat! Link to post Share on other sites
0 Membru coosstti 548 Posted January 5 Membru Share Posted January 5 Ai rabdare, iti vom bate la usa intr-o dimineata, pe la 6! 1 Link to post Share on other sites
Question
Mirunamaria 3
Buna ziua,
Va rog frumos, imi puteti spune cum si unde pot verifica daca exista o plangere penala facuta impotriva mea?
Va multumesc!
10 answers to this question
Recommended Posts