Jump to content
POLITISTI.ro

Accident cu victime si alcoolemie de 0,18 in aer si 0 in sange

Postare recomandată

Publicat

Am avut un accident cu victima pe data de 25 iulie 2013 . Ma deplasam pe acelasi sens de mers cu un biciclist , care fara sa semnalizeze prin ridicarea bratului stang , a schimbat directia de mers spre stanga si m-a lovit din lateral . Biciclistul a fost transportat la spital avand mai multe leziuni dar acum este in stare mai buna si se recupereaza . Problema este ca am avut o alcoolemie de 0,18 mg/l in aer si am primit dovada fara drept de circulatie , iar dupa ce au venit rezultatele testului la sange care au iesit 0 am primit dovada valabila 15 zile (ramanand ca pentru prelungire sa vb cu procurorul , asa mi-a zis politistul ) . As vrea sa stiu ce se poate intampla acum :

- Pentru ca am avut alcoolemie 0 nu ar tb sa primesc carnetul sau macar o dovada pentru o perioada mai lunga (pana se rezolva dosarul), deoarece accidentul a avut loc in alt judet ?

- Cum ar trebui sa decurga dosarul , deoarece nu am fost vinovat , iar politistul imi spunea sa rezolv cu victima cu niste bani iar mai apoi ea urmand sa dea o declaratie ca nu are nici o pretentie de la mine ?

- Ce pretentii ar putea avea victima daca m-a lovit din lateral si eu nu aveam alcool in sange ?

• Moderator
Publicat

Până la soluţionarea dosarului nu vei primi permisul înapoi. Abia după ce se dă soluţie în dosar putem discuta că ai fost sau nu vinovat, pentru că vinovăţia se stabileşte la finalul anchetei.

Ce spui tu, că ai fost nevinovat pentru că biciclistul a lovit maşina ta din lateral, e strict părea ta, magistratul se pronunţă abia după administrarea tuturor probelor (eventual o expertiză), iar decizia acestuia contează.

Publicat

Dovada inlocuitoare a p.c. o pelungesti din 30 in 30 zile la Serviciul Rutier pe a carui raza teritoriala s-a produs accidentul. Personal in caz de accidente grave am vazut dovezi prelungite chiar si de 4 ani. Asa ca te poti pregati de drumuri la prelungire.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.