Jump to content
POLITISTI.ro

Dacă sunt respins la proba practică trebuie să susţin din nou proba teoretică?


mihaikid
Go to solution Solved by cipri83,

Recommended Posts

Sa traiti,

Am si eu o intrebare,am fost declarat admis la proba teoretica,si am traseul pe 16 sept, intrebarea mea e ,daca o sa pic "orasul" o sa fie nevoie sa dau sala iar ? mi-am intrebat instructorul daca o sa fie nevoie sa dau sala iar si a zis ca da,dar eu pe realitatea am citit ca nu o sa mai fie nevoie sa o dau datorita unor prevederi care au intrat la 9 aug,ma lamureste si pe mine cineva?  :unsure:

Link to comment
  • Member
  • Solution

Daca nu treci de proba practica normal ca trebuie sa sustii din nou proba teoretica! Citeste Ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr. 82/2013 - privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere.

Intradevar a fost dezbatuta public de catre M.A.I. pe pagina de internet  varianta :"Calificativul <<admis>>  la proba teoretica permite, pentru o perioada de un an de la data absolvirii cursurilor de pregatire teoretica si practica, accesul la sustinerea probei practice", insa nu s-a adoptat aceasta modificare!

  • Upvote 3
Link to comment
  • Moderator

Cum de ce să dai a doua oară, pentru că aşa prevede legea!

Că ţi se pare ţie normal sau nu, contează foarte puţin spre deloc. 

Data viitoare când mai sunt propuse spre dezbatere modificări ale actelor normative, implică-te! Trimite puncte de vedere acolo, pentru că aşa e în democraţie. 

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.