Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţist pe motocicletă accidentat grav în Bucuresti - 23 aug


Kayne

Recommended Posts

Am citit mai devreme ca un motopolitist a fost accidentat grav azi dimineata pe Bd Dimitrie Pompeiu din capitala... un microbuz nu a acordat prioritate si a intrat in el.... 

 

Stie cineva mai multe despre asta?

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Din pacate e destul de nasol. Am auzit ca are fractura de femur si antebrat...Nu stiu mai multe detalii...Sper totusi sa nu fie atat de grav pe cat s-a vehiculat in presa si sa nu ramana cu sechele pe viata.

Link to comment
  • Moderator

Un poliţist în vârstă de 27 de ani a fost grav rănit, după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de un microbuz.

Accidentul a avut loc în jurul ore 7:00 pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, în apropierea staţiei de metrou Pipera din Bucureşti. Poliţistul a plecat pe motocicletă de la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov şi se îndrepta spre ieşirea din Capitală, pentru a ajunge în zona pe care trebuia să o patruleze.

 

photo_18_d5a410de05.jpg

 

Potrivit martorilor, şoferul microbuzului nu a acordat prioritate, intrând în coliziune cu motocicleta poliţistului.

Poliţistul a suferit o fractură de femur la piciorul stâng şi o fractură la braţ, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

 

Link to comment

Imi pare rau! Insanatosire grabnica politistului!!! Iar nenorocitului ii doresc anularea permisului de conducere!

Link to comment

multumesc Marius pt modificarea titlului... am tot incercat sa iau legatura cu colegii de la BPR poate stiu ceva, iar cei de la IF sunt in zen.... sper sa fie ok.... 

Link to comment

Am reusit intamplator ieri sa vorbesc cu un coleg de-al lui... se pare ca starea nu este tocmai imbucuratoare. Se pare ca se lasa cel putin cu tija in picior. In adevar, un cretin cu un microbuz a facut stanga taiandu-i calea, l-a acrosat si l-a aruncat sub tramvai, bine ca era tramvaiul oprit, Doamne fereste... Se pare ca au inceput sa adune colegii de la IF bani pentru el.

 

Daca mai stie cineva ceva, please share. Insanatosire rapida ii doresc si sa revina in sa cat mai curand! 

Link to comment
  • 2 months later...

Imi pare rau sa aud, insanatosire grabmnica! Din ce spuneti o sa aibe parte de niste interventi neplacute, sa speram ca macar se va recupera complet.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.