Jump to content
POLITISTI.ro

Pot să devin poliţist dacă am pe corp semne de automutilare?

Postare recomandată

Publicat

Buna, vreau sa fiu scurt...

Este posibil sa intru in politie daca am pe brat cicatrici provenite din autovatamare?

(Scuzati-ma daca am gresit categoria)

• Displace 5
  • Membru
Publicat (modificat)

"Autovatamarea corporala este o reactie, un raspuns la o suferinta, de cele mai multe ori asociata cu una sau mai multe boli psihice. Pe scurt, unii oameni considera ca aceasta este o modalitate prin care poate fi ameliorat stresul psihic cu care se confrunta, pe termen scurt."

Persoanele cu boli psihice nu se pot angaja in Politie!

Modificat de cipri83
  • Apreciez 2
Publicat (modificat)

Citeste forumul pe diferitele sectiuni si vei gasi multe motive de autovatamare ce ti le da sistemul in care doresti sa intri.Asta daca esti un tip mai sensibil.

Dar poti fi un smecher care sta in sistem pentru relatii si protectie si care-si face de cap pana apare la stirile de la ora 5.Sau poti fi ca majoritatea politistilor un biet slujbas cu rate si obligatii care sufoca venitul lunar format numai din salar si care viseaza la un sistem echitabil si legi mai bune.

Sfatul meu este sa fii sincer cu tine si sa realizezi ca nu e de tine meseria asta si sa faci tot posibilul sa alegi o meserie compatibila.

Modificat de danezu
  • Apreciez 1
Publicat

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Cred ca nu este o meserie care mi se potriveste in totalitate... in fine.

Va urez bafta si succes.

• Moderator
Publicat

Din punct de vedere medical, comportamentul de automutilare are întodeauna în spate o tulburare gravă de tip depresiv, când persoana respectivă nu-şi poate exprima normal suferinţa, trauma, pierderea, etc. iar această tendinţă de a-şi provoca durere poate ajunge până la suicid şi este considerată o combinaţie între depresie si agresivitate.  Astfel de persoane nu pot purta şi folosi arme de foc letale.

• Apreciez 2
Publicat

Ba eu i-as da arma.Iar urmatoarea automutilare si-o va face la creier cu un  9 mm FMJ. SI uite asa,vom avea selectie naturala.

• Apreciez 2
  • Displace 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.