Jump to content
POLITISTI.ro

Speta rutiera - culpa comuna sau nu?


bogdan007
Go to solution Solved by 25tess,

Recommended Posts

buna ziua,

 

m-am lovit la asigurari de un raspuns pentru mine nemultumitor. masina mea era stationata in dreptul indicatorului oprire interzisa, un alt participant la trafic mi-a zgariat-o cand a trecut pe langa ea.

 

am fost la asigurarea respectivului, de acolo ni s-a spus ca e culpa comuna. am vorbit cu un prieten, care mi-a zis ca daca mergeam la politie, il scotea vinovat in totalitate pe cel ce mi-a lovit masina.

 

este adevarat, sau doar m-a informat gresit?

 

multumesc

Link to comment
  • Solution

La politie celalalt conducator auto era considerat vinovat de producerea accidentului, dar separat primeai si tu o amenda pentru oprire neregulamentara.

  • Upvote 1
Link to comment

explicatia la asigurari e ca blocam drumul public, motiv pentru care si eu am partea de vina in produceea accidentului. sa inteleg ca pot contesta decizia lor?

 

multumesc

Link to comment
  • Moderator

În cele mai multe cazuri staţionarea în dreptul indicatorului "Oprirea interzisă" nu este o cauză generatoare a accidentului rutier.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.