Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere istorie - academia de politie


Ionutt

Recommended Posts

Materia la istorie pentru admiterea la academie o poti invata doar din manualele de clasa a XII-a afisate pe saitul lor oficial sau mai sunt si alte lectii nespecificate de invatat pe care nu le gasesti in manualele de clasa a XII-a ?

Link to comment

E destul de limpede ce scrie pe site-ul academiei. Lectiile indicate din cele 7 manuale. Nu ti se pare destul?

Sigur, poti invata si alte lectii nespecificate, pentru cultura ta generala. Succes!

Link to comment

E suficient ce scrie pe site, dar trebuie TOT ce e acolo pe pagina, cere indicatii de la un prof sau de la colegii care fac pregatire pentru o mai buna structurare a materiei.

Bafta!  :emo-box:  :good:

Link to comment

Manualele contin capitole diferite la anumite lectii ?

Subiectele se fac din toate cele 7 manuale ?

 

Sa inteleg ca pentru a invata toata materia pentru examen va trebuie sa imi cumpar toate manualele specificate pe saitul lor oficial?

Link to comment

Vrei sa reusesti sau nu?Fa rost de manuale si invata din fiecare.Intr-adevar,dupa ce vei fi invatat TOT vei vedea ca unu-doua manuale nu sunt atat de importante.Dar chiar si acolo poate exista un detaliu nespecificat in celelalte manuale.Nu poti invata pe sarite,pe ocolite sau pe jumatate si sa te  astepti sa fii admis. Succes!A..si cat mai multe teste ;)

Link to comment

Da,dar nu am fost admisa.Tebuia sa invat mai mult.In principiu,engleza a fost cea care mi-a ridicat probleme,dar daca as fi facut la perfectie la istorie si romana as fi reusit :) La romana am faut de 8,5,la istorie de 8,la engleza....praf :)) dar nu e capat de lume!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.