Jump to content
POLITISTI.ro

Pot ajunge să lucrez la Politia Rutiera?

Mergi la răspuns Răspuns oferit de claudeloo,

Postare recomandată

Publicat

Salut.M-am inscris anul acesta la Scoala de Agenti Campina si as vrea sa stiu daca se poate dupa ce termin scoala sa intru la Politia Rutiera . 

Publicat

Inca nu am dat examenul de admitere,in septembrie se dau probele !

• Membru
Publicat

Succes!

Poti lucra la rutiera, dar depinde de mai multi factori, intai la scoala!

Publicat

Ma pregatesc pentru admitere in fiecare zi,si pentru probele fizice si cele scrise,dar eu doar vreau sa stiu daca se poate :) 

• Moderator
Publicat

Dacă vei fi admis şi reuşeşti să termini scoala de poliţie, există posibilitatea să ajungi şi la rutieră.

• Soluţie
Publicat

Posturile la rutiera (intrucat in scoala nu exista specializarea asta [din cate stiu]), se desemneaza la nivelul fiecarui inspectorat de catre Inspectorul Sef, dupa ce ajungi sa lucrezi la unul... Ai sanse destul de mari daca o sa iei note mari la scoala si o sa te afli in postura de a alege locul de munca. 

Succes la admitere deocamdata.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.