Jump to content
POLITISTI.ro

Nerespectarea linistii publice de catre gunoieri


ups123

Recommended Posts

am siu eu o nelamurire : de ceva timp gunoierii vin la ora 7 dimineata si incarca gunoiul producand zgomot foarte puternic , ma puteti lamurii ce trebuie sa fac si unde pot sa rezolv acest fapt .Am incercat sa le explic , la telefon cat si verbal atat soferului pentru neplacerile create , cat si la telefon nu stiu carei doamne dar fara niciun efect . Lucru care ma nemultumeste foarte tare deoarece se produce un zgomot infernal - tot felul de trantituri si bubuituri . Va rog dati-mi un sfat 

  • Downvote 5
Link to comment

La ce ora ai dori sa ridice gunoiul? Daca o fac in miezul zilei nu e bine ca incurca traficul, daca o fac noaptea iar nu e bine ca tulbura linistea. Nici dimineata nu e ok? Eu zic sa nu-l mai ridice deloc... :)) Sunt atat de multe inconveniente intr-o comunitate, stiu.

 

Link to comment

Neplacerile create? :doh:

 

Stimate cetatean, oare gunoierii aia vor trebui sa sufle ca-n iaurt in gunoiul ridicat, sa nu cumva sa se auda cand il ridica? :lol:

Unii chiar exagereaza cu tulburarea linistii publice ...

Link to comment
  • Member

Iti dau un pont @ups123, nu mai astepta gunoierii, mergi tu si ridica gunoiul in locul lor, atunci cand crezi de cuvinta dar ai grija sa nu deranjezi pe alti locatari, incearca asta !

Link to comment

Unii oameni obsedati de linistea publica, mai au sa spuna ca trebuie sa nu mai respiram, ca zgomotul respiratiei mele il deranjeaza, oameni buni traim intr-un oras, si orice a-ti vrea sa faceti sub 70 de dB noaptea si 100 dB ziua zgomotul nu are cum sa scada. Astept reclamatii contra sirenelor politiei salvarii si pompierilor, dar vad ca impotriva bisericilor din cartierele de blocuri care folosesc statii de amplificare nu are nimeni nimic impotriva.

  • Downvote 1
Link to comment

Sunt situatii dese in care diferiti oameni fac galagie la propriu , in timpul zilei, inca de dimineata .. De remarcat insa ca acesti oameni muncesc, desfasoara o activitate din care isi asigura traiul. Asa ca, lasa-i sa munceasca si pe gunoierii aia.

Link to comment

Astept reclamatii contra sirenelor politiei salvarii si pompierilor, dar vad ca impotriva bisericilor din cartierele de blocuri care folosesc statii de amplificare nu are nimeni nimic impotriva.

Acum cativa ani au fost facute reclamatii de catre doua babe, pardon, doua doamne in varsta, care erau deranjate de sirenele celor de la pompieri, sediul acestora fiind langa casa lor. Situatia s-a rezolvat (doamnele s-au mutat in alta parte...), dar, initial, cand plecau la interventii, cei de la pompieri, nu mai foloseau sirenele, decat dupa ce se indepartau de unitate.

Iar cu divinitatea nu este bine sa te pui, asa ca nu ii deranjeaza slujbele transmise prin difuzoarele externe. :naughty:

Link to comment
  • Member

Stiu ca se mai daduse la un moment dat o dispozitie sa se patruleze cu rampele aprinse pentru ca politistii sa fie mai vizibili in strada. Treaba a durat doar cateva zile ca ii deranjau luminile pe cetatenii onesti care nu puteau sa doarma(sa fim sinceri, avand in vedere numarul redus de echipaje mai mult de 2-3 ori pe noapte nu poate sa-ti treaca pe sub geam o masina de politie).

Link to comment
  • Moderator

Era un banc, dar gunoierii astia veneau mai tarziu, dupa ce pleca sotul la serviciu:

 

Se duc gunoierii intr-un cartier select. Suna unul dintre ei la o usa ii raspunde o blonda superba.
- Am venit sa luam gunoiul.
Blonda il pofteste in casa, il serveste cu o cafea, apoi fac sex oral.
Iese gunoierul extaziat, le povesteste colegilor ce s-a intamplat, se duce si al doilea gunoier. Se intampla la fel. In sfarsit, vine randul soferului.
- Eu sunt soferul masinii de gunoi. Blonda ii da 5 lei si-i inchide usa-n nas. Soferul suna si o intreaba de ce se poarta asa cu el, la care blonda raspunde:
- Azi dimineata, cand a plecat sotul meu la serviciu, mi-a spus:
- Vezi ca vin azi gunoierii, soferului ii dai 5 lei si la ceilalti... m**e.

 

 

:))

  • Upvote 4
Link to comment

Stiu ca se mai daduse la un moment dat o dispozitie sa se patruleze cu rampele aprinse pentru ca politistii sa fie mai vizibili in strada. Treaba a durat doar cateva zile ca ii deranjau luminile pe cetatenii onesti care nu puteau sa doarma(sa fim sinceri, avand in vedere numarul redus de echipaje mai mult de 2-3 ori pe noapte nu poate sa-ti treaca pe sub geam o masina de politie).

 

De dormit nu știu, pentru că eu personal pot să dorm foarte bine oricîtă lumină ar fi în jur. :D

Îmi amintesc însă că acum cîțiva ani mă cam deranjau în trafic mașinile de poliție care patrulau cu rampa aprinsă.

 

În primul rînd, pentru că rampa aprinsă crează obligații pentru mine: trebuie să văd imediat unde e mașina și să-i fac loc să treacă. E un pic frustrant să constat că am făcut asta degeaba, în condițiile în care mașina respectivă n-avea nici o urgență, nici o misiune, și nici nu se grăbește să treacă de mine. Pentru mine, ca șofer, rampa aprinsă înseamnă "fă-mi imediat loc să trec, că am o urgență" (sau "trage imediat pe dreapta", după caz).

În al doilea rînd, dacă se merge încet, se stă la coadă, iar în fața mea se află o mașină cu rampa aprinsă, clipoceala aia roșie-albastră este extraordinar de obositoare, îmi fac ochii ca la melc. Una este ca o mașină cu rampa aprinsă să treacă repede și să se ducă, și alta este să stea în fața mea și să am luminile alea stroboscopice în cîmpul vizual timp de cinci-zece minute (mi s-a întîmplat de cîteva ori). E foarte obositor.

 

N-am reclamat niciodată; mi-am imaginat că trebuie să aibă un motiv serios care-mi scapă mie. Dar m-am bucurat cînd practica asta a încetat. :)

Sper să nu supăr pe nimeni. N-o spun cu răutate, dar în trafic patrularea cu rampa aprinsă e tare enervantă pentru ceilalți șoferi.  :unsure:

Edited by VladSoare
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.