Jump to content
POLITISTI.ro

Nivelul de dificultate al academiei de politie

bogdy23

Recommended Posts

Buna ziua,

Am o intrebare pe care as dori sa mil raspunda de preferinta un proaspat absolvent al academiei.Cam cat de greu este eu am mai terminat o facultate de stiinte economice si un master la facultate am fost la taxa la master la buget.Am fost un student mediu la o universitate de stat.La academia oare o fii mai greu intreb pentru ca in cadrul facultatii am avut 1-2 materii pe care mio fost aprope imposibil sa le trec si am crezut ca ma las at acolo de facultate.

Va multumesc

• Downvote 4
  • Membru

Prima data sa te vezi intrat,pentru ca nici testele de la admitere nu-s de neglijat!

Si te asigur ca are un grad mai mare de dificultate ca si alte facultati care nu-ti aduc nici un viitor...in economie sau nu stiu eu pe unde!

• Upvote 1

Daca nu intru nu am de ce sa imi fac probleme stiu ca ii grea admiterea insa ce se intampla daca in anu 2 sau 3 nu pot sa promovez o anumita materie din orice motiv atuncea am o problema grava.

Nu din pacate nu ii o bascalie vreau doar sa stiu daca are macar rost sa incerc sa nu

bogdy23

E greu de crezut că un om serios face astfel de comparaţii.

Ăsta e un topic de băşcălie? Nu?

• Membru

E simpla treaba. Sa zicem ca nu promovezi un examen, urmeaza sa sustii restanta si daca nici in restanta nu reusesti intri in reexaminare (RR). Daca nici in RR nu promovezi esti trimis acasa.

E simpla treaba. Sa zicem ca nu promovezi un examen, urmeaza sa sustii restanta si daca nici in restanta nu reusesti intri in reexaminare (RR). Daca nici in RR nu promovezi esti trimis acasa.

Si presupun ca am de dat o gramada de bani pt pregatirea care am avuto pana in acel moment.

Nivelul de dificultate al subiectelor la Academia de Politie este unul mediu. Baremele la probele sportive sunt destul de "decente" , insa mare imi e mirarea fiindca multi candidati pica la mingea medicinala. Daca nu esti in stare sa inveti la cele trei materii, atunci nu o sa ai nicio sansa in scoala unde trebuie sa sustii cate 11-12 examene pe semestru,iar materia la unele examene este destul de stufoasa.