Jump to content
POLITISTI.ro

Perioada de examinare dintre sala si traseu (Dambovita)

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,am si eu o intrebare ,mai ales pentru politistii din judetul Dambovita,daca sunt pe aici ,bineinteles, la ce interval de timp de programeaza la oras,daca eu saptamana viitoare imi bag dosarul de exemplu? am inteles ca prin bucuresti ar fii de 2 luni,prin dambovita stie cineva? :(

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Activitatea de examinare în vederea obținerii permisului de conducere nu este desfășurată de Poliția Română, ci de către Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Prefecturilor.

• Apreciez 1
Publicat

revin cu inca o intrebare ,de unde ma sfatuiti sa fac chestionare ,am inteles ca cele de pe DRPCIV.ro sunt cele mai bune si cele mai apropriate de cele care se dau la examenul teoretic

Publicat

Te sfatuiesc ca, mai intai, sa inveti bine legislatia rutiera si apoi sa faci chestionare!

Cele de pe site, sunt din cele care se dau la proba teoretica!

Publicat

sunt si cele mai bune sa inteleg,legislatia rutiera 80% o cunosc,nu sunt ipocrit sa spun ca 100% ca nu cred ca e cineva sa o stie 100% ,cat despre circulatia rutiera o cunosc si pe "dansa" cam 70% deoarece am mers cu scuterul prin oras un an si ceva aproximativ ,de la 16 ani :D

Publicat

nu cred ca e cineva sa o stie 100%

Cînd am dat eu examenul auto, ştiam legislaţia pînă la ultima virgulă. Tot, tot, fără excepţie, ştiam fiecare amănunt. Am luat 26 de puncte fără nici o emoţie; am stat maxim zece secunde la fiecare întrebare, iar la sfîrşit ştiam deja ce scor voi avea. Deci se poate şti şi 100%. Dacă am putut eu, poate oricine. :P

Publicat

azi am fost de am dat examenul teoretic,mai pe scurt sala,intrebarile sunt aceleasi ca cele de pe DRPCIV.ro ,am fost programat la oras pe 16 septembrie ,sa vedem atunci :D

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.