Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

Salut! Mai am ceva timp pana la admitere, deci e posibil sa-mi mai creasca dioptriile, dar deocamdata am in jur de -3 la fiecare ochi(miopie). Da, e mult, dar port lentile de contact mereu si nu ma jeneaza cu nimic. E macar o mica posibilitate sa trec examenul la medic, in conditiile acestea?

Link to post
Share on other sites
 • Moderator
Cristi

Pentru a primi răspuns la întrebarea ta îţi recomand să mergi la medicul şef de la Centrul Medical Judeţean de pe lângă Inspectoratul Judeţean de Poliţie de care aparţii, el fiind singurul în măsură să dea astfel de explicaţii. Noi nu suntem medici şi nu cunoaştem standardele cu care lucrează ei.

Edited by Cristi
Link to post
Share on other sites
 • 5 weeks later...

Anul viitor vreau sa dau la Academia de Politie, port ochelari cu urmatoarele dioptrii : ochiul drept - 2 axa 170 grade si ochiul stang - 2,5 axa 10 grade! Stiam ca maximul este de +/-3. Ceea ce nu inteleg este faptul ca +/-3 se refera la suma ambilor ochi sau separat maxim +/-3 la fiecare ochi! As dori sa ma lamureasca cineva. Multumesc!

Link to post
Share on other sites
 • 2 months later...

Va salut cu respect.Ca sa fiu la obiect, un urma unor nelamuriri am ajuns pe acest forum cu interese mari in ceea ce priveste aceasta cariera.Problema mea este ca sunt miop(-2,25) la un ochi si (-2,25) la celalalt ochi.Dupa nenumarate intrebari adresate majoritatea persoanelor chiar si din domeniu nu am reusit sa aflu un raspuns concret.Sunt in clasa a XI-a si sunt dezorientat.Am primit raspunsuri gen:,,Lucrurile se schimba nu va putem da un raspuns exact, +/- 3 peste nu se accepta.Acum +/-3 la ambii ochi? (-/+ 1,5) + (-/+ 1,5) sau doar la un ochi? Daca ma poate lamuri cineva cum sta treaba in aceasta privinta as ramane recunoscator.

Edited by Andrei96
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • nik14
   By nik14
   Buna ziua! Ma numesc Nicolae si am varsta de 22 de ani si vreau sa devin politist!
   In prezent imi doresc sa fiu admis la scoala de agenti Vasile Lascar-Campina.
    
    As dori sa va adresez cateva intrebari in acest sens:
   1. Anul acesta sustin examenul de bacalaureat dupa ani de "nepasare".
   Intrebarea mea ar fi, daca nu reusesc sa promovez bacalaureatul in luna iulie si raman "restant" la una din materii
    ma pot inscrie la consursul de admitere si verificarea aptitudinilor fizice la scoala de agenti urmand ca in luna august sa sustin bacalaureatul la materia restanta?
    
   2. Imi este necesara scrisoarea de caracterizare? 
    Precizez ca am absolvit in anul 2013 si nu am fost angajat.
    
    Va multumesc!
  • Hant12
   By Hant12
   Buna , as avea o intrebare legata de examenul psihologic , am dat acum cateva zile examenul psihologic pentru incadrari din sura externa si nu l-am trecut , si as vrea sa incerc la Scoala de agenti in toamna , mai pot da examenul psihologic pentru scoala ? la examen mi s-a spus ca pot ,pentru ca este cu totul diferit, acesta este valabil doar pentru incadrari , este adevarat?
  • Geo97
   By Geo97
   Buna ziua, puteti sa ma jutati si pe mine cu o informatie? De mult timp imi doresc sa intru la academie dar din pacate de mai bine de un an am fost operata la nivelul genuchiului de ruptura ligamentelor si de menisc. Vreau sa stiu si eu daca  cu aceasta operatie care mi.a las si cicatrici mai pot intra...
   Va multumesc anticipat 😊
    
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.