Jump to content
POLITISTI.ro

imi pot respinge dosarul din cauza "trecutului"parintilor?


mariannn

Recommended Posts

Vreau sa depun dosarul pentru admitere la scoala de poliţie "Vasile Lascar" din Campina. Problema este ca, de curând am aflat ca tata, atunci când aveam eu 2 ani (1991), a fost arestat pentru complicitate la un furt si a facut închisoare 11 luni. Pe scurt, intr-o seara, au venit niste neamuri mai îndepărtate de la tara, in mâna cu 2 genti de rafie, spunându-i tatălui meu ca vor sa ramana la noi peste noapte, pentru ca dimineata sa se duca la fiica lor la spital cu pachet. Tata, crezând ca in gentile de rafie se afla "pachetul" i-a primit. Peste 2-3 ore s-a trezit cu politia la usa si acuzat de complicitate. In genti erau niste piese de masina furate din parcarea de langa blocul nostru. Am aflat povestea asta ieri, când am terminat cu toate documentele pentru dosar, mai putin autobiografia. Desi nu cred ca mai conteaza ce si cum s-a intamplat, as dori sa stiu daca ma afecteaza pe mine. Pot sa imi respinga dosarul? Astept raspunsul dumneavoastra cu mare interes. Va multumesc anticipat

Link to comment
  • Moderator

Oricum, foarte bună povestirea! Mai să-mi dea lacrimile ... nimic altceva, când am citit cât de nedreptă e viaţa uneori şi cum poliţiştii, procurorii şi judecătorii ăştia sunt toţi răi din cale-afară, cum aşteaptă ei ca nişte obsedaţi cu gurile bălind ... să prindă un nevinovat, care nu ştie nimic şi intră în belele complet nevinovat.

Cred că trebuie să fii distrus şi terminat acum după acest şoc, mai ales că nu ai ştiut nimic până acum şi mai apucasei să depui şi toate actele. 

Ar trebui să iei în calcul şi o relatare a poveştii la Antena 3, în special pentru Gâdea sau cel cu copilăria nefericită, Badea, mai ales că în această perioadă ei caută astfel de legende şi povestiri, în încercarea lor penibilă de a pregăti terenul pentru iminenta condamnare a patronului lor, prin campania de denigrare a magistraţilor. Cred că te poţi pricopsi cu câteva invitaţii în studio, plătite gras, pentru a povesti ţării întregi cât de nedreaptă este justiţia în ţara asta.

  • Upvote 1
Link to comment

Va multumesc mult pentru răspunsuri. Pe mine ma interesa strict cazul meu de a fi sau nu respins, nu ma interesa sa subliniez greselile justitiei sau sa fac pe cineva sa planga. Respect

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.