Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Vreau să înmatriculez maşina pe numele mamei mele, este posibil?

turcanu

Question

Buna,,am si eu mai multe nelamuriri,,eu am cumparat o masina adusa di germania acum o luna si ceva dupa care am platit taxa de mediu am inmatriculato pe numele meu deci unic proprietar pe ro,,deci problema mea este urmatoarea....eu am rezidenta in italia de 6 ani,,codul rutier italian deci art 94 si art 103 zice ca avand rezidenta de mai bine de un an la ei ,eu trebuie sa inmatriculez masina in it ceea ce numi convine ca defapt de asta am inm in ro,,altfel cumparam in it masina dar am procedat asa din cauza asigurarilor foarte mari acolo,,in final daca merg in it asa deci is bun de amenzi o data ce am intrat in it??si ca sa o imatriculez pe numele mamei mele ce trebuie sa fac ??mentionez ca deabia am inm pe data de 17 iulie...multumesc anticipat pt raspuns 

• Downvote 1

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Da poti,o inmatriculezi pe mama ta si din 6 in 6 luni ea iti face o imputernicire notariala cum ca ai voie sa circuli cu masina ei.

Si eu am o masina inmatriculata in Romania cu care merge sora mea in italia de aprox 2 ani.Imputernicirea se face la notar dupa care se traduce si se apostileaza (50 euro tot) .