Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau să înmatriculez maşina pe numele mamei mele, este posibil?

Postare recomandată

Publicat

Buna,,am si eu mai multe nelamuriri,,eu am cumparat o masina adusa di germania acum o luna si ceva dupa care am platit taxa de mediu am inmatriculato pe numele meu deci unic proprietar pe ro,,deci problema mea este urmatoarea....eu am rezidenta in italia de 6 ani,,codul rutier italian deci art 94 si art 103 zice ca avand rezidenta de mai bine de un an la ei ,eu trebuie sa inmatriculez masina in it ceea ce numi convine ca defapt de asta am inm in ro,,altfel cumparam in it masina dar am procedat asa din cauza asigurarilor foarte mari acolo,,in final daca merg in it asa deci is bun de amenzi o data ce am intrat in it??si ca sa o imatriculez pe numele mamei mele ce trebuie sa fac ??mentionez ca deabia am inm pe data de 17 iulie...multumesc anticipat pt raspuns 

• Displace 1
Publicat

Da poti,o inmatriculezi pe mama ta si din 6 in 6 luni ea iti face o imputernicire notariala cum ca ai voie sa circuli cu masina ei.

Si eu am o masina inmatriculata in Romania cu care merge sora mea in italia de aprox 2 ani.Imputernicirea se face la notar dupa care se traduce si se apostileaza (50 euro tot) .

• 1 lună mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.