Jump to content
POLITISTI.ro

Reclamant - aceeasi persoana cu martorul

Raluky26

Recommended Posts

Buna seara,

va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am un vecin mai batran care se distreaza facand altora reclamatii. Politistii locali il cunosc si de obicei nu amendeaza lumea degeaba :). Totusi, un coleg nou cred :) sa prezentat la apelul acestuia si mi-a dat amenda de 300 lei. Cf PV am deranjat ordinea publica, am aruncat cu apa pe usa acestuia si le-am inchis lumina....

Eu nici macare nu eram acasa!!!! Prin urmare m-am trezit cu PV lasat in usa!!!

M-am tot uitat pe PV sa vad daca gasesc motiv e nulitate dar colegul dvs si-a facut bine treaba (asta). Singura chestie ciudata pe care am observat-o este ca reclamantul si martorul sunt aceeasi persoana (ceilalti vecini ai mei lucreaza si probabil nu au gasitpe nimeni acasa).

Ce sanse am sa anulez PV-ul? E normal/legal ca reclamantul sa fie si martor?

• Downvote 1

Mergi la primaria din orasul tau si plange-te acolo! Prostia Locala este o directie in cadrul primariei tale. P.L. nu a facut, nu face si nu va face vreodata parte din Ministerul Afacerilor Interne. Sunt doar niste angajati ai primariei! Nu sunt colegi cu noi!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.