va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am un vecin mai batran care se distreaza facand altora reclamatii. Politistii locali il cunosc si de obicei nu amendeaza lumea degeaba . Totusi, un coleg nou cred sa prezentat la apelul acestuia si mi-a dat amenda de 300 lei. Cf PV am deranjat ordinea publica, am aruncat cu apa pe usa acestuia si le-am inchis lumina....
Eu nici macare nu eram acasa!!!! Prin urmare m-am trezit cu PV lasat in usa!!!
M-am tot uitat pe PV sa vad daca gasesc motiv e nulitate dar colegul dvs si-a facut bine treaba (asta). Singura chestie ciudata pe care am observat-o este ca reclamantul si martorul sunt aceeasi persoana (ceilalti vecini ai mei lucreaza si probabil nu au gasitpe nimeni acasa).
Ce sanse am sa anulez PV-ul? E normal/legal ca reclamantul sa fie si martor?
Question
Raluky26
Buna seara,
va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am un vecin mai batran care se distreaza facand altora reclamatii. Politistii locali il cunosc si de obicei nu amendeaza lumea degeaba
. Totusi, un coleg nou cred
sa prezentat la apelul acestuia si mi-a dat amenda de 300 lei. Cf PV am deranjat ordinea publica, am aruncat cu apa pe usa acestuia si le-am inchis lumina....
Eu nici macare nu eram acasa!!!! Prin urmare m-am trezit cu PV lasat in usa!!!
M-am tot uitat pe PV sa vad daca gasesc motiv e nulitate dar colegul dvs si-a facut bine treaba (asta). Singura chestie ciudata pe care am observat-o este ca reclamantul si martorul sunt aceeasi persoana (ceilalti vecini ai mei lucreaza si probabil nu au gasitpe nimeni acasa).
Ce sanse am sa anulez PV-ul? E normal/legal ca reclamantul sa fie si martor?
2 answers to this question
Recommended Posts