Jump to content
POLITISTI.ro

Marius
 Share

Recommended Posts

  • Moderator

Vând o pereche de antifoane active pentru poligon.

 

Căştile de protecţie (antifoane) active protejează urechile de zgomotul produs de armele de foc sau orice alt zgomot puternic, asigurând în acelaşi timp posibilitatea de a putea participa într-o conversaţie normală cu persoanele din jur. Aceste antifoane se activează în funcţie de nivelul zgomotului, reducând zgomotul puternic ce poate vătăma auzul uman şi amplifică sunetele reduse din jurul său.

 

Căştile (antifoanele) le-am cumpărat împreună cu mai mulţi colegi şi le-am folosit în poligon, iar motivul pentru care le vând este că am primit o altă pereche şi nu le mai folosesc.

 

Funcţionează foarte bine, fără cusur şi nu au suferit niciun fel de lovituri ori alte daune, nu prezintă zgârieturi sau alte urme de folosire, într-un cuvânt sunt la fel cum le-am primit în cutie.

 

post-1-0-56601700-1375278292_thumb.jpg

 

Preţul pe care l-am plâtit la achiziţie a fost în jur de 120 lei (puteţi verifica acest lucru în topicul ) şi le vând cu 100 lei, având în vedere că le-am folosit un an.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

de asemeni va pot trimite banii iar daca veniti/participati la cupa politistilor.ro la tir, le puteti aduce acolo. Eu voi fi prezent poate ca si concurent sau doar ca spectator, aruncand cateva boabe in tinta, in afara concursului. cum decideti. La fel de bine, cred ca le puteti trimite prin posta sau sa ne vedem in bucuresti, din pacate eu nu cunosc, inca, programul ptr luna septembrie, in concluzie nu va pot da o data exacta cand sunt acolo. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.