Jump to content
POLITISTI.ro

Trecerea frontierei cu un auto ce nu are perfectate documentele de propietate

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Am achizitionat o masina acum 2 saptamani. Am semnat contractul de vanzare cumparare cu vanzatoarea, insa actele nu au fost finalizate. Nu am numerele (personalizate inca) deoarece cei de la Finante au fost in greva 2 zile. Maine as vrea sa merg pana la sarbi. Se poate merge cu masina asa cum este cu numerele vechi, cu asigurarea veche? (avand in vedere ca in afara de contract, numele meu nu mai apare niciunde).

Publicat

Doar daca vanzatoarea este si proprietara autoturismului!

Cred ca acest topic poate fi inchis!

Publicat

1369256400_politia%20de%20forntiera%20-%

Practic, politistii de frontiera nu vor solicita conducatorul auto nici procura, nici contract de comodat. Singurele acte pe care ei le verifica sunt

• permisul de conducere al soferului aflat la volan,
  • asigurarea de raspundere civila auto si
  • certificatul de inmatriculare a masinii (la acest document fiind vizata rubrica referitoare la valabilitatea inspectiei tehnice perioadice a autoturismului).

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.