Jump to content
POLITISTI.ro

Salariu agent de politie

Postare recomandată

Publicat

Am onoarea de a va saluta.Dupa cum am mai mentionat in alte topicuri,doresc sa devin politist si cu acest prilej as dori sa va intreb care ar fi salariul unui agent de politie debutant,incluzand toate sporurile,dar fara banii de chirie.

Nu vreau sa fiu inteles gresit intreband acest lucru,este doar o simpla curiozitate.

Va multumesc,astept raspuns din partea dvs.

O zi buna va doresc.

• Membru
Publicat (modificat)

Acest lucru este confidential!Prima data sa devi politist iar apoi ai sa vezi pe statul tau de plata ce salariu ai!Daca te intereseaza sa devi politist doar din prisma banilor te sfatuiesc sa te indrepti in alta directie!

Modificat de cipri83
  • Moderator
Publicat

Caută pe forum, că s-a mai discutat. Este undeva între 1000-1500 de lei. Iar după vreo 20 de ani vechime poti ajunge la fabuloasa sumă de 2000 de lei.

• Apreciez 1
Publicat

Nu neaparat vreau sa devin politist pentru bani,stiu ca nu te umple de respect MAI-ul,doar am vrut sa fac o comparatie intre salariul unui agent si cel al unui ofiter.

Multumesc tuturor celorlalti pentru amabilitatea de a posta in acest topic.

• 7 ani mai târziu...
  • Marius a deschis acest topic
Publicat (modificat)
On 23.11.2020 at 21:13, Cristi a scris:

@Andrei12410.000 de euro, niscai bonuri de masa și obligatoriu, lunar, doua bilete la spa. 

Tu glumesti?10. 000 de euro? Lunar? 

Modificat de Andrei124

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.