Jump to content
POLITISTI.ro

Incurcaturi impozit-amenda


cipperu

Recommended Posts

Deci bunicul meu are in spatiu un baiat major care are 20 si ceva de ani (nu stiu exact) care a primit o amenda, iar bunicul meu vrea sa plateasca impozitul iar cei de la primarie nu-l lasa pe motivul ca trebuie sa plateasca intai amenda.

Unde e abuzul ? E voie sa se faca asa ceva? Adica el nu are nicio legatura cu acel baiat pentru ca e major si trebuie sa-si poarte de grija singur si sa raspunda pe ce face...el vrea doar sa plateasca impozitele la casa etc.

Link to comment
  • Moderator

Şi ce treabă are poliţia cu asta? Nu îţi convine ce fac angajaţii Primăriei, reclamă-i la primar sau la prefect. Apropo, vezi că nicio propoziţie nu trebuie începută cu deci, e regulă elementară a gramaticii limbii române.

Link to comment

Stai linistit ca nu este niciun abuz aici. Cand a fost de acord si l-a luat in spatiu pe cetatean trebuia sa se gandeasca si la consecinte.

Link to comment

Roaga-i sa iti dea scris ca nu iti primesc banii de impozit, sa vezi ce repede se schimba foaia. 

Desigur, bunicul meu a spus asta dar cica nu ii dau nicio foaie..

Link to comment
  • 4 weeks later...

Bunicul tau se sperie repede, sunt obligati sa motiveze in scris, refuzul de a primii contravaloarea impozitului datorat, pentru ca altfel tot curg penalizari si altele, deci se face in felul urmator, se duce cu banutu de impozit, casieria refuza sa ii incaseze banii, apoi el cere in scris o motivare a refuzului de a i se primii sumele datorate la bugetul de stat, pentru a se oprii curgerea penalitatilor, daca cere in scris sunt obligati sa ii dea raspuns tot in scris, legal nu au dreptul sa nu primeasca si plati partiale (asa se numesc) pentru sumele datorate la bugetul de stat, daca refuza sunt obligati sa iti comunice acest lucru in scris, pentru a putea face dovada ca la data de tu ai dorit sa faci plata pentru suma de xxx RON datorata la bugetul de stat si datorita unor ordine interne ei nu au dorit sa incaseze. Ideea e simpla trebuie un pic de tupeu pe principiul ori imi iei banii ori imi motivezi in scris refuzul, si sa precizeze baza legala pentru refuzul primirii banilor. Practica asta e impamantenita cam peste tot dar nu are baza legala.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.