Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Retragere plangere penala dupa primirea unei amenzi de la procuror

IonIonel

Question

Va rog sa ma sfatuiti si pe mine cu o problema,

De data asta este ceva personal , si CHIAR AM NEVOIE DE SFATUL VOSTRU, in speta fiind vorba despre VIITORUL cuiva.

Am avut o altercatie cu un prieten, eram bauti, nu stiu cum am cazut si m-am lovit la maxilar - 12 zile IML. S-a lasat cu spitalizarea mea, zile IML. Respectivul a "scapat" cu o amenda de 1000 lei, intrucut eu l-am provocat arucand in el cu fulgi de popcorn in timp ce el incerca sa abordeze o fata. Acuma ne-am imprietenit din nou, si el a vrut sa se faca ofiter de politie, insa a fost refuza din cauza acelei amenzi primite in urma cu 2 ani !

Ce pot face? Daca ma duc la procuror, pot da o noua declaratie sa zica ca eu am sarit la bataie? se poate reanaliza si redeschide cazul, si sa scape cu NUP sau reinceapa U.P. si eu sa-mi retrag plangerea?

Am inteles ca acuma, dupa efectuarea cercetarilor, nu ma pot impaca cu el ...

Edited by IonIonel
  • Downvote 7

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Asta mai lipsea sa ajunga individul ala ofiter de politie! Si violent si alcoolic! Trebuia sa se gindeasca de atunci la viitorul lui...nu sa sara la bataie la un golan!

• 0
  • Membru

Dar ce gandire ingusta au unii...auzi sa mearga inapoi la procuror pentru o situatie ivita acum doi ani si pentru care s-a dat solutia deja si ca sa declare minciuni in fata procurorului! :slapb:

Cred ca meritai si tu o amenda penala ca probabil nu doar atata a fost participatia ta la acea fapta!

Si ce treaba avem noi ca "in speta este vorba de VIITORUL cuiva"?Acel cineva nu are discernamant ca sa se gandeasca la faptele sale si la consecintele care vor urma!

Chiar nu inteleg rostul acestui topic! :doh:

Edited by cipri83
  • 0

Doamne...doamne... voi politistii sunteti toti "zid de beton" ? nu sunteti oameni si voi ..

voi nu gresiti  ? nu vi-ati plesnit niciodata nevasta? nu l-ati bruscat pe unul cand i-ati pus catusele,etc? nu ati propus niciodata un NUP ca asa v-a rugat colegul ?

Cei mai multi politisti sunt oricum agresivi , in general fostii luptatori ajung politisti .. pe la mascati, cercetari penale,etc.

• Downvote 7
  • 0

Ionele lasa-ne cu aberatiile tale si intreba si tu ceva serios.Daca continui in acelasi mod, cu siguranta o sa fii banat. Tie ti se pare normal sa dai NUP ca te roaga un coleg ori seful? Ti se pare normal sa bati sotia ori alte persoane? Cred ca ai nevoie de o consiliere psihologica.

• 0

IonIonel, ai incercat mai intai cu localizarea telefoanelor dar nu ai aflat mare lucru.

Acum, cu insinuarile tale, cred ca ai cam intrecut masura. Daca tie ti se pare normal sa dai intr-o femeie este treaba ta, dar daca femeia respectiva depune plangere, pentru lovire, impotriva ta, atunci este si treaba noastra!

Brambura, daca iti place sa te bagi in seama aiurea, te sfatuiesc sa folosesti alte site-uri, unde vei gasi destui parteneri de discutii, de nivelul tau.

• Upvote 1
  • 0
  • Moderator

Citiţi legea înainte să mai spuneţi astfel de aberaţii. Nu poliţiştii dau NUP-urile ălea. Sunt prevăzute foarte strict şi clar în lege cazurile şi condiţiile în care nu se începe urmărirea penală. Aşa că citiţi legea şi vă veţi lumina, abia atunci poate o să realizaţi ce aberaţii aţi preluat de la nişte habarnişti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.