Jump to content
POLITISTI.ro

Sanctiune pentru parcare pe domeniu public


prenciu

Recommended Posts

Buna ziua ,am si eu o nelamurire cu privire la o problema aparuta in familie.Socrul meu locuieste in cartier Lapus si de cand sta acolo are locul lui de parcare,luna trecuta un vecin care se pare ca are ceva personal cu fam noastra a parcat in acel loc,socrul meu l-a blocat iar dansul a chemat politia.Aseara am gasit in usa un proces verbal ,doar atat,fara proces de afisare,datat cu luna trecut cu amenda de 300lei .amenda este data in baza Lg 155/2010 art 7 lit h,art 143 HG 391/2006 lit d;art 100(2),art 108(1)lit b pct 7 din oug 195/2002.Va rog sa-mi spuneti ce este de facut avem multe semne de intrebare si nu stim ce sa facem .In primu rand nu putem nici macar sa dovedim cand am primito sa o putem plati la jumatate,si nu intelegem de ce nu au venit la usa atunci si de ce am primit asta tocmai acum.VA MULTUMESC ANTICIPAT

Link to comment
  • Moderator

prenciu

 

Acest website este al poliţiştilor, cei din cadrul Poliţiei Române şi al Poliţiei de Frontieră şi nu are absolut nicio legătură cu impostorii de la Primărie cunoscuţi şi sub denumirea de gardieni locali, comunitari, gardieni publici şi aşa mai departe. Ăia NU au fost şi nici NU sunt poliţişti, chiar dacă ei îşi doresc treaba asta şi se întreţine această confunzie.

Mergi şi cere explicaţii la Primărie, pentru că angajaţii acestei instituţii au aplicat sancţiunea despre care povesteşti, NU poliţiştii din Poliţia Română.

 

PS: Încercă să scrii în limba română.

  • Upvote 3
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.